Wednesday, February 28, 2024
HemSoccer"Han är en del av klubbens framtid" - Inte Kylian Mbappe men...

“Han är en del av klubbens framtid” – Inte Kylian Mbappe men den här PSG-stjärnan har varit en “överraskning”, förklarar Luis Enrique

Kylian Mbappe förblir Paris Saint-Germains ansikte utåt. Detta trots osäkerheten kring fransmannens framtid. Även om hans flytt till Real Madrid fortfarande kan hända, Luis Enrique har betonat att klubben har ‘hög kvalitet’ på alla positioner. Han fortsatte med att ranka ytterligare en PSG-stjärna i paritet med de bästa av de bästa i den truppen.

Amerikas favoritvideo idag

Luis Enrique gör verkligen sitt bästa för att skapa stabilitet till laget den här säsongen. Med tanke på deras nuvarande goda form kommer han säkerligen att sträva efter att laget ska fortsätta sina höga nivåer under resten av säsongen.

Luis Enrique berömmer sin nya värvning som hjälper PSG att förbli ett “kompakt lag”

Paris Saint-Germains ägande stödde Luis Enrique med massor av pengar under det senaste transferfönstret. Detta hjälpte honom att bygga upp laget från grunden. Månader senare, ny signering Manuel Ugarte fick oväntat offentlig uppskattning från spanjoren. Enrique sa: “Jag har ett mycket högkvalitativt lag på alla positioner. Vid olika tidpunkter under säsongen kommer vissa spelare att prestera bra, ibland inte lika bra. Vi måste förbli ett kompakt lag och inte bredda vårt block. När vi är närmare varandra på mitten blir mittfältet bättre. För mig har Manuel varit en överraskning.

“Han är en väldigt bra värvning. Han är en del av klubbens framtid”, som sammanställts av klubbens officiella hemsida. Manuel Ugartre ger stabilitet till mittfältet som de har missat de senaste säsongerna. Han spelar som en defensiv mittfältare och skyddar deras mittbackar. Det betyder att han hanterar det mycket viktiga ansvaret att bryta upp oppositionens attack. Den uruguayanske mittfältaren har gjort berömvärda 4,4 tacklingar per match. PSG-tränaren kommer att vara glad över att hans lag nu formar sig väldigt bra i närvaro av Kylian Mbappe.

Luis Enrique har balanserat laget väl efter stora sommaravgångar

Paris Saint-Germains fans fruktade att Lionel Messis och Neymars avgångar skulle skapa ett stort tomrum i laget. Detta skulle troligen ha satt press på Luis Enrique. Chefen har dock hanterat det ganska bra. Efter de svaga prestationerna i de två första matcherna för säsongen har den spanska managern fått in en känsla av positivitet. De har bara förlorat en ligamatch den här säsongen.

I UEFA Champions League behöver laget bara vinna för att bekräfta sin kvalificering till nästa omgång. Luis Enrique har också hanterat Kylian Mbappe-situationen ganska moget. Han har gjort sitt bästa för att medias fokus ska ligga kvar på 24-åringens målgivande form och inte på transferryktena. Kan PSG äntligen vinna Champions League den här säsongen? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär