Saturday, December 2, 2023
HemBaseball"Han är en bra sport" - Jennifer Lopez hyllade en gång ex-fästmannen...

“Han är en bra sport” – Jennifer Lopez hyllade en gång ex-fästmannen Alex Rodriguez mognad för att hon bär hennes klänning i en viral TikTok-video

Popsensationen Jennifer Lopez och New York Yankees, Texas Rangers och Seattle Mariners legend Alex Rodriguez var ett par som stadigt vann allas hjärtan. Särskilt A-Rod gick in i förhållandet med ett tveksamt rykte som kretsade kring hans olika misslyckade relationer. Att vara med J.Lo förändrade ändå allt för den shortstop som blev basman.

På kort tid förändrades hans rykte till en bedårande, hälsosam och kärleksfull pojkvän, som alltid fick sin flickvän att känna sig speciell och stöttad. Dessutom, inom sex månader, presenterade paret varandra för sina barn. 2019 blev deras förlovning officiellt. Och då bodde de redan tillsammans.

Men ett år efter deras förlovning slog pandemin till och paret var instängda i sina hem tillsammans med sina familjer. Analogt med det diskuterade Ellen DeGeneres i ett virtuellt avsnitt av The Ellen Show den helt nya trenden som Alex Rodriguez hoppade in på.

A-Rod överraskade en gång världen med en extremt intressant outfit:

Särskilt under lockdownen bar A-Rod en klänning för att uppfylla sin dotters TikTok-video. Medan han pratade om det i The Ellen Show från 2020, klockan 4:50, sa J.Lo, “barnen försöker alltid få oss på TikTok. De försöker alltid få Alex att göra alla dessa TikTok. Och jag minns att det var en av de sista gångerna vi gick ut och åt middag för ungefär en månad sedan. Och vi kom tillbaka, och jag hade sett den utmaningen någonstans. Jag tänkte, vet du vad, det finns en där vi byter kläder.”

J.Lo började sedan lägga till: “Jag tyckte att min klänning är stretchig. Jag tror att det kan passa dig. Varför gör vi inte det? Och flickorna var som, “ja, låt oss göra det.” Så vi gjorde det, och det var så roligt. Det var lustigt. Och vi försökte haka fast örhängena i hans öron. Det var mycket. Han är en bra sport, och det var roligt.”

DYK DYPARE

Noterbart började låsningen undergången av J-Rod-förhållandet. Under lockdownen fick två av deras bröllop skjutas upp. Och så småningom slutade de i april 2021.

Vilken annan kändis har Alex Rodriguez dejtat?

Ända sedan A-Rods äktenskap med Cynthia Scurtis tog slut 2008, dejtade sluggern högprofilerade kändisar som Madonna, Kate Hudson, Torrie Wilson och Cameron Diaz, bland många andra.

Nu, efter att hans förhållande med Kathryne Padgett tog slut, dejtar sluggern fitnesscoachen Jaclyn Cordeiro.

Vad tycker du om A-Rods olika romantiska satsningar? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär