Thursday, November 30, 2023
HemBoxing"Han är den rätte": Daniel Dubois gör stora anspråk på sin motståndare...

“Han är den rätte”: Daniel Dubois gör stora anspråk på sin motståndare den 23 december

Daniel Dubois är inställd på en comeback Anthony Joshuas underkort i Saudiarabien, som siktar på att återhämta sig efter hans senaste bakslag. Efter att ha upplevt ett andra nederlag i händerna på Oleksandr Usyk i augusti är Dubois fast besluten att återta sin position i tungviktstitelbilden. För att återuppliva sin kampanj kommer den brittiske boxaren att gå head-to-head med den obesegrade amerikanen Jarrell Millerett välbekant namn i Anthony Joshuas historia.

Dubois ser fram emot att slåss mot Miller. I en intervju nyligen med Boxing Social uttryckte tungviktskämpen hur han kände sig innan han mötte den före detta kickboxaren.

Daniel Dubois hittar den perfekta motståndaren

Miller ståtar med ett felfritt 26-0 resultat. Den amerikanske boxaren gick på spree förra sommaren när han knep två rygg mot rygg segrar. Därefter valde han att strategiskt åsidosätta sig själv för framtiden. Varför? Att rikta sin uppmärksamhet mot mer betydande utmaningar i jakten på sina boxningsmål.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Boxing Social (@boxingsocial)

“Jag känner inte mannen, jag kan inte tala för honom men jag är glad att jag har honom som motståndare och han är den rätte. Han är definitivt den rätta kampen.” Dubois är säker på att ett slagsmål med Miller framstår som ett perfekt beslut. “Ja, det här är poängen att bevisa och jag är tillbaka till vad jag är van vid. Ortodox, stor kille kommer fram och ser fram emot det”, sa Dubois, som är ivrig att bevisa sig själv igen. Kommer han att kunna förverkliga sitt mål? Svaret kommer med tiden.

Shannon Briggs erbjöd också sin syn på den potentiella kampen.

Tidigare WBO Heavyweight-mästare ger sina nyckelprognoser

Shannon Briggs, den tidigare WBO Heavyweight Champion, har vägt in på sammandrabbningen mellan Dubois och Miller. Briggs analyserade matchningen och lyfte fram Millers förväntade viktfördel och projicerade honom att tippa vågen betydligt tyngre än Dubois.

“Se upp din mun eller jag kommer över”: Anthony Joshua slår ut mot Jarrell Miller under presskonferens i Saudiarabien

Miller vägde mellan 328lbs-341lbs i sina senaste utflykter. Dubois, å andra sidan, varierar vanligtvis från 230lbs till 2,42lbs. Briggs, en känd puncher själv, förutspådde med tillförsikt att Millers storlek och kraft i slutändan skulle slita ner hans brittiska motståndare. Så han ställde sig fast på “Big Baby” för den kommande uppgörelsen.

Denna matchup ger inte bara en möjlighet för Dubois att studsa tillbaka utan lägger också till en spännande subplot till Joshuas undercard, som fångar uppmärksamheten hos fans som är angelägna om att tungviktsdramat ska utspelas i boxningsringen. Vilka är dina förutsägelser?

RELATED ARTICLES

Mest populär