Monday, December 4, 2023
HemBull Riding"Han är briljant": Bull Riding-ikonen Sage Kimzey får en rörande anteckning från...

“Han är briljant”: Bull Riding-ikonen Sage Kimzey får en rörande anteckning från sitt nummer ett fan

Sage Kimzey är en levande legend om tjurridning. Han är älskad och respekterad över hela världen, och det med rätta. Även om Kimzey vann sin sista PRCA-titel 2021, gör 7x Bull Riding-mästaren fortfarande vågor i branschen, på grund av sitt långtgående arv och sociala närvaro. Lika mycket som han är älskad av rodeoentusiaster, är han ännu mer älskad av sin familj, bestående av hans fru och son.

Den 29-åriga cowboysensationen har uppnått allt som kan uppnås inom rodeo. Med en lysande karriär älskar alla Kimzey och framför allt hans omtänksamma familj. I en nyligen publicerad Instagram-uppdatering delade hans nummer ett fan och långvariga kärlek intressanta saker om Kimzey och deras söta son, Steele. Denna beundrare, visar det sig, är en inte så hemlig beundrare som utgjutit all sin kärlek och beundran på Kimzeys sätt.

Sage Kimzey får massor av kärlek från sin fru – hans OG-supporter

Sage Kimzeys engagemang och passion för rodeosporten är enastående. Hans legendariska karriärdiagram är ett bevis på hans kärlek till tjurridning. Kimzey är gift med en prisbelönt journalist, entreprenör och författare, Alexis Bloomer. Alexis, i sin senaste Instagram-berättelse, hyllade också Kimzey för hans passion och kärlek, för henne och för sporten också. Alexis gjorde en Q&A-session på sin Instagram, och ett av fansen frågade henne om de egenskaper hon eftertraktade hos sin man, Sage Kimzey. Till vilket hon snärtigt svarade: ”Han är briljant. Han är passionerad och älskar mig så otroligt bra”. Bloomer är ganska imponerad av Kimzey, ja vem som helst skulle vara det.

Stjärnresan lyfte fram Kimzeys passion för rodeon samtidigt som den avslöjade hur kärleksfull 29-åringen är. Detta bedårande par knöt knuten 2020 efter att ha dejtat under en lång tid och fick sällskap av sin son, Steele Kimzey, i januari 2022. Alexis svarade också på en söt fråga om sin son och hennes BFF.

Alexis Kimzey, en vaksam mamma, beskriver sonen Steele Kimzey i levande detalj

Samtidigt som hon hyllade och uppskattade sin mans passion och kärlek, svarade Alexis Kimzey också på några frågor om deras 1,5-årige son, Steele. Under samma frågestund ombads hon också att nämna de egenskaper hon gillade hos sin son och BFF Katherine Merck. Det var ett ganska enkelt svar på näsan.

“Han är så lätt att vara i närheten av. Han är rolig, bedårande och så snäll.”, svarade Sage Kimzeys fru. Hon gav också sin bästa vän Katherine kärlek och uttryckte att hon älskade sin familj väldigt mycket. Kimzeys familj är verkligen bedårande, och fans skulle önska att mer kärlek överös hans hälsosamt bedårande tjurridningsfamilj.

Se The Story: Fem år efter en brutal skada 35-åriga Rodeo återvänder till tjurridning för att leva sin passion

RELATED ARTICLES

Mest populär