Saturday, December 9, 2023
HemSoccer"Håll käften och känn din plats!"- Ex-MLS och Manchester United-stjärnan Zlatan Ibrahimovic...

“Håll käften och känn din plats!”- Ex-MLS och Manchester United-stjärnan Zlatan Ibrahimovic slår emot Kylian Mbappe; Frågar “Vem tror du att du är?”

Kylian Mbappe stod i centrum för nyheterna under sommarens transferfönster. Han var nära sin drömflytt till Real Madrid som fri agent. Men Parisklubben gav inte upp och fortsatte att förbättra erbjudandena avsevärt. Pendeln skiftade åt båda hållen för varje dag som gick, och till sist förlängde Mbappe kontraktet med Parisklubben.

Kontraktsförlängningen med PSG väckte arga reaktioner från de flesta fansen, särskilt Real Madrid. Han saknade inte heller stöd när hans beslut att stanna kom. Zlatan Ibrahimovic talade nyligen om Mbappe-sagan som utspelade sig och var inte nöjd med sina föräldrar med hur de hanterade situationen.

Zlatan Ibrahimovic har några stränga ord för Kylian Mbappes följe

I sin senaste intervju med Canal Plus diskuterade Ibrahimovic olika aspekter av Mbappes beslut att stanna. Han älskar Mbappe som spelare och vill att han ska ha disciplinen för att nå stora framgångar.

Även om Ibrahimovic var full av beröm för spelaren var han inte nöjd med sitt följe. Mbappes föräldrar är de som fungerar som spelarens agenter. han tycker att hans föräldrar borde ha hanterat situationen på ett bättre sätt.

Ibrahimovic sa, “Du är aldrig större än din klubb, men när ett barn blir starkt kan det lätt skapa inkomster, så hans föräldrar blir advokater, agenter och tränare. Det är problemet, och när det händer tappar du kontrollen över vem du är och din identitet. Med den här nya generationen tror föräldrarna att de har blivit stjärnor, de pratar till och med i tidningarna, men vilka tror de att de är?”

Zlatan tror att Mbappe måste smaka blod och gå i brand om han vill bli bäst 😳 pic.twitter.com/DoBU7bsy8d

— ESPN FC (@ESPNFC) 1 november 2021

Ibrahimovic tycker att Mbappe har gjort rätt val för PSG men inte för sig själv. Han vill att spelaren ska omge sig med de som säger att du behöver förbättras. Det kommer att göra spelaren till den bästa i världen.

Kommer Kylian Mbappe att kunna uppfylla barndomsdrömmen om Real Madrid?

Alla vet att Mbappes barndomsdröm är att ta på sig Real Madrid-tröjan. Han vill vinna silver med den utan tvekan bästa klubben i världen. Framgången för Real Madrid och dess mentalitet i Europas elittävling gör att nästan alla fotbollsspelare vill spela för klubben.

Mbappe har vunnit nästan alla stora troféer utom UEFA Champions League. Han vill vinna trofén, och Real Madrid är den mest framgångsrika klubben i tävlingshistorien. Förra säsongen var det Real Madrid som slog ut PSG från åttondelsfinalen. Madridklubben vann tävlingen och alla trodde att Mbappe skulle skriva på för dem. Men flytten gick inte igenom.

Ryktena cirkulerar igen om klyftan mellan spelaren och PSG. Han är återigen kopplad till Real Madrid-flytten sommaren 2023. Kommer flytten att gå igenom den här gången? Dela också dina tankar om Zlatan Ibrahimovics kommentarer om spelaren och hans föräldrar.

RELATED ARTICLES

Mest populär