Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuilding"Hade tillräckligt med genetik för att göra vad han behövde": OG-massmonstret Dorian...

“Hade tillräckligt med genetik för att göra vad han behövde”: OG-massmonstret Dorian Yates rival lovsjunger samtidigt som han krediterar sitt estetiska utseende till 6X Mr. Olympia

Dorian Yates, den engelska bodybuildinglegenden, omformade sporten med sex raka Mr. Olympia-vinster. Han var den första kroppsbyggaren någonsin att träna i sitt hemland. Nu 61, Yates delar med sig av sin resa på sociala medier och ger glimtar av sin bästa tid och fortsätter att inspirera fitnessentusiaster globalt med sin bestående inverkan på bodybuildingvärlden. Dorian Yates dominerade bodybuilding och säkrade sex Olympia-titlar genom sin massiva rygg och innovativa träning. Han var banbrytande för massmonstertiden och imponerade på domare med högintensiva träningspass.

Yates prova-och-fel-metod fick honom att upptäcka den optimala träningsregimen, särskilt för att bygga sin kolossala rygg. Hans engagemang för att hitta det som fungerade bäst för honom i träning blev ett kännetecken för hans framgång, vilket stärkte hans rykte som en legendarisk kroppsbyggare inom kroppsbyggarbranschen. Nyligen gick en video av hans konkurrent som berömmer honom viral som fångade ögonen på människor i bodybuilding-gemenskapen.

Levrone berömmer Massmonstret

Levrone var en tuff konkurrens och slog Ronnie Coleman flera gånger. Han tävlade också mot den massiva kroppsbyggaren Yates och kom tvåa på Olympia 1992 och 1995. Muscle Mind Media delade nyligen en video på sin YouTube-kanal där Kevin Levrone ses berömma Dorian Yates. Videon fick titeln “Kevin Levrone Reflects on Dorian Yates Who Raised the Bar in Bodybuilding ” Kevin Levrone erkänner att Dorian Yates inspirerade honom att tänja på sina gränser inom bodybuilding, särskilt efter att ha sett Yates tillväxt och dominans.

Kevin Levrone berömde Dorian Yates och sa “Jag menar, Dorian Yates höjde ribban för oss alla. Och han var bara en fantastisk idrottare. Även om folk säger, Dorian, så hade du inte den bästa genetiken. Men låt mig berätta något. Han hade tillräckligt med genetik för att göra det han behövde göra och för att bygga en sådan rygg och allt. Så han hade genetik. Han flödade helt enkelt inte som vi gjorde. Han hade dem i andra områden som du känner till där han hade det där korniga, korniga, korniga utseendet.”

6X Mr. Olympia Dorian Yates öppnar upp om den kontroversiella förlusten som fick honom att sträva efter det bästa: “Kom tillbaka så bra…No Way They Can Deny You”

Kevin Levrone nämnde att Dorian Yates fick smeknamnet “The Shadow” eftersom han tyst skulle försvinna och sedan dyka upp igen i Flex Magazine med imponerande bilder veckor före en show. Levrone erkände att Yates höjde standarden för honom, vilket inspirerade honom att träna tyngre och växa i sin bodybuildingresa. Tidigare i en YouTube-video, Dorian Yates, känd, pratade också om sin rival, Kevin Levrone.

Kevin Levrone och Dorian Yates tränade tillsammans

Kevin Levrone och Dorian Yates, kända kroppsbyggare, tränade tillsammans. Efter träningen märkte Yates att Levrones rygg såg bättre ut i nästa tävling. Yates ångrade att han delade med sig av sina träningshemligheter och sa: “Faktiskt, jag tränade bara med en av mina kamrater som jag tävlade med, och det var Kevin Levrone. Jag minns att vi var på Fivo i Tyskland. Jag träffade Kevin Levrone på hotellet.”

Han sa vidare, “Kevin kom till Mr. Olympia nästa gång jag såg honom med en misstänkt förbättrad rygg, så det behöver inte sägas att jag gör inte det misstaget igen och visar folk vad de ska göra.” Trots konkurrensen hjälpte kroppsbyggare som Levrone fortfarande varandra och visade både rivalitet och vänskap i bodybuildingvärlden.

Att dela träningstips blev ett noggrant beslut bland tävlande som siktade på framgång på scenen. Vad är dina tankar om rivaliteten och bandet mellan Kevin Levrone och Dorian Yates? Dela dina åsikter i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär