Saturday, January 28, 2023
HemGolf"Hade svårt att inte hålla med": Phil Mickelson brutit mot sina föräldrars...

“Hade svårt att inte hålla med”: Phil Mickelson brutit mot sina föräldrars kommandon endast på grund av en speciell anledning

Även om många fans är medvetna om Phil Mickelsons storhet, pratas det inte mycket om hans hårt arbetande tänkesätt i golfvärlden. Den vänsterhänte golfaren har varit i rampljuset sedan sin collegetid. Men hans engagemang för att bli stor inom sporten går tillbaka till hans ungdom. Hans syster, Tina Mickelson, delade en gång en tacksägelseberättelse från deras barndom som skildrar Phils konkurrenstänk.

Mickelsons väg till symbolen för golfsporten var inget skämt. 52-åringen tillbringade tillräckligt hårt arbete och engagemang för att bli invald i Hall of Fame. Även om han aldrig blev världsledande golfspelare, har Phil 45 vinster till sitt namn, vilket även inkluderar hans sex majortitlar.

För att uppnå en sådan bedrift inom golf började Mickelsons förberedelser långt innan hans triumfer i PGA Tour eller till och med NCAA. Mer så valde Lefty att spela golf istället för att delta i en Thanksgiving-middag.

Phil Mickelson valde golf framför Thanksgiving

De flesta väntar ivrigt på Thanksgiving-middagen. Tacksamhetens årstid är det som ger glädje och en känsla av samhörighet för de flesta. Men Mickelson hade andra planer för Thanksgiving under sin ungdom. Medan han bodde i San Diego med sina föräldrar, smög Phil ut ur sitt hus för att spela golf. “Mina föräldrar var värdar för Thanksgiving-middagen och hade sagt till honom att han inte kunde spela golf”, avslöjade hans syster Tina under de senare åren.

Icke desto mindre, efter att ha smugit ut, bestämde sig den framtida Hall of Famer för att gå till en golfklubb som heter Stardust Country Club (nu känd som Riverwalk). Dessutom betalade han till och med en av sina grannar för att ta honom till centrala San Deigo. Phils golfglädje blev dock kortvarig då han sågs av sina föräldrar som kom och letade efter honom i golfbilen.

Hans syster tillade: “De fick honom att sätta sig i vagnen, och när de körde hem visste Phil att han var i trubbel”. Men en ung Mickelson hade en annan plan. Efter att ha blivit utskälld av sina föräldrar, sa Phil: “Bra golfare kostar ett dussin. Jag mår bra nu. Men om jag inte tränar idag så finns det andra som övar. De blir bättre medan jag inte är det”.

Tina avslutade sedan med att säga: ”Det var hans mentalitet. Det hade mina föräldrar svårt att hålla med om. Det fick dem att se på situationen på ett annat sätt”. Utan tvekan har Phil Mickelson bevisat att sina föräldrar har fel. Faktum är att hans föräldrar skrattar varje gång de minns historien nu.

Om Mickelson lyckades få så många utmärkelser med alla utmaningar han ställdes inför, tänk dig hur oberörbar han skulle vara om hans föräldrar lät honom träna mer. Oavsett så har Phil bäddat in sig själv som en genom tiderna storhet och har också mycket mer kvar i sig.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär