Wednesday, December 6, 2023
HemNFL"Hade lite svårt att andas": Generellt extatisk är Aaron Rodgers nedtonad och...

“Hade lite svårt att andas”: Generellt extatisk är Aaron Rodgers nedtonad och undergiven efter förlust mot High Flying Eagles – Sportprat

Aaron Rodgers gick av planen i den tredje fjärdedelen av matchen mot Philadelphia Eagles. Han hade kommit in i matchen med en tumskada och att han gick av planen oroade NFL-gemenskapen. Rodgers såg ut som en nedtonad version av sig själv när han kom ut till presskonferensen efter matchen. Och han uppdaterade världen med lite detaljer kring sin senaste skada.

Green Bay Packers led sin åttonde förlust för säsongen efter att Eagles höll sin flygning högt.

Aaron Rodgers skadeuppdatering

Spelet var i stort sett ur spel för Packers när Aaron Rodgers lämnade planen. När han kom ut för pressaren efter matchen såg han lite undergiven och nedtonad ut. Rodgers berättade för pressen om skadan som han såg ut att ha ådragit sig i matchen.

“Hade lite svårt att andas och rotera min överkropp. Jag var orolig för att punktera lungan också. Så jag vill få det utcheckat … bli skannat upp”, sa Rodgers. Han uteslöt att vara borta för säsongen och sa att han räknar med att spela nästa vecka. Men det skulle bero på att han fick ett klartecken från sjukvårdspersonalen.

Rogers lämnade matchen sent i tredje kvartalet efter en field goal drive för att minska underläget till 13. Han ådrog sig en sned skada och spelade den sista enheten med mycket smärta. Backup QB Jordan Love ledde ett sent rally i fjärde kvartalet men kunde inte fånga de högtflygande Eagles. Packers förlorade med 33-40.

Packers elände fortsätter

Säsongen har gått från dåligt till sämre för Packers. För varje spelvecka som går blir det uppenbart att Packers inte kommer att vara med i slutspelet den här säsongen. De har bara vunnit fyra vinster på de 12 matcher de har tagit fältet i.

Aaron Rodgers hade en blandad match för Packers. Innan de gick av på grund av skadan kastade Packers QB två touchdown-passningar. Men Eagles-försvaret snappade också upp två av hans passningar. Lägger man till de två skadorna som han har nu, blir ekvationen väldigt dyster för honom och hans franchise. Han kanske inte är med i matchen vecka 13 mot Chicago Bears. Verkligen ett stort slag.

Love kommer förmodligen att ersätta Rodgers nästa vecka och att om det verkligen är fallet visade han en liten glimt av vad som kan förväntas av honom. Han kastade sex avslutningar på 113 yards efter att ha ersatt Rodgers. Love kastade också en touchdown-passning. Packers är trea i sin division och en plats i slutspelet ser osannolikt ut. Var kommer de att sluta på bordet?

RELATED ARTICLES

Mest populär