Thursday, November 30, 2023
HemBodybuilding"Hade ingen aning om vad Thanksgiving var": Arnold Schwarzenegger minns hur en...

“Hade ingen aning om vad Thanksgiving var”: Arnold Schwarzenegger minns hur en amerikansk främling ändrade betydelsen av festivalen för honom i tidiga dagar

Arnold Schwarzenegger, ett känt namn idag, var en gång bara en invandrare utan någon aning om sitt nya land. Schwarzenegger föddes och växte upp i en liten stad i Österrike. Han flyttade till USA i oktober 1968 när han var 21.

Schwarzenegger pratade lite engelska och omedveten om en av de största årliga högtiderna och befann sig ensam på Thanksgiving. Kroppsbyggaren, skådespelaren, modellen och politikern delade nyligen av en Thanksgiving-upplevelse i en intervju.

En händelse som gav mening åt Thanksgiving

Schwarzenegger tog över Instagram för att dela sin upplevelse när han först kom till USA bara en vecka före Thanksgiving. Han blev inbjuden att fira Thanksgiving av någon på hans gym trots att han var en utlänning som knappt förstod engelska.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Även om Schwarzenegger sa: “Jag hade ingen aning om vad Thanksgiving var”, bestämde han sig ändå för att tillbringa semestern med mannens familj. Arnold Schwarzenegger fick en av sitt hus mest överdådiga kalkonmiddagar och desserter. Arnold sa att han aldrig skulle glömma det eftersom det var en av de mest generösa upplevelser han någonsin har mött. Han sa, “Då visste jag inte vad Thanksgiving var, men nu har det en speciell betydelse på grund av det.”

DYK DYPARE

Han skrev: “Happy Thanksgiving! Tänk på allt du har att vara tacksam för idag, och ta sedan den energin och ge något tillbaka.” Arnold förknippar nu Thanksgiving med speciell betydelse på grund av sitt möte. Den 75-årige skådespelaren går nu utöver det vanliga för att hjälpa de underprivilegierade och mata så många människor som möjligt.

Arnold Schwarzenegger vill ge tillbaka till samhället

Arnold Schwarzenegger, som växte upp utan förnödenheter, driver nu välgörenhetsorganisationer för de mindre privilegierade delarna av samhället. En av Schwarzeneggers mest kända välgörenhetsorganisationer är After-School All-Stars, som grundades 2002.

Arnold grundade stiftelsen med avsikten att ge elever som inte hade råd tillgång till fritidshem. Varje år förbättrar gruppen studie- och fritidslivet för närmare 90 000 barn.

Så, vad tycker du om effekterna av små generositetshandlingar på människors liv? Berätta för oss i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär