Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"Hade de inte manskläder?": Floyd Mayweathers "UPS-uniform" liknande outfit på det senaste...

“Hade de inte manskläder?”: Floyd Mayweathers “UPS-uniform” liknande outfit på det senaste fotot imponerar inte på fansen

Efter sin bronsmedalj i de olympiska spelen i Atlanta 1996, Floyd Mayweather Jr. åtnjöt en två decennier lång obesegrad boxningskarriär, som avslutades 2017. vördad som tidens mest dominerande och mycket lukrativa boxare, Mayweathers nettovärde, enligt Celebrity Net Worth, uppgår till 450 miljoner dollar. Den rikaste fightern i boxningens historia ska ha samlat på sig svindlande 1,2 miljarder dollar under sin lysande karriär.

Amerikas favoritvideo idag

Mayweather lade nyligen upp en bild på sig själv på sitt Instagram-konto innan han tog ett flyg. Fansen har lagt märke till det märkliga mode som han stylade sin outfit på och översvämmer nu kommentarerna.

Fansen imponerade inte när Floyd Mayweather poserar i sin unika outfit

Det första fansen lade märke till i inlägget var “Money” Mayweathers outfit. Även om vissa kommentarer var uppskattande, var många bara riktade mot hans stylingkänsla. “Nya UPS-uniformer?” frågade en och underströk klädselns likhet med en UPS-uniform. “Någon skaffa den här brudda en stylist alltid det sämre klänningsvettet vet man,” skrev ett annat fan som bad om en stylist för Mayweather. “Jag vill inte se någon som hatar Floyd att ni avslappnade gå ihop er skit”, skrev ett fan som kom till den pensionerade boxarens försvar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Floyd Mayweather (@floydmayweather)

“Hade de inte manskläder?” frågade ett annat fan och hånade Mayweathers modekänsla. “Det är som Julez sa att det inte finns en prisskylt med swag, kläderna är helt eldiga, men den lay är fruktansvärd Floyd,” sa en annan fan. Mayweather kan ha erövrat boxningen och finansvärlden, men det verkar som att fans fortfarande väntar på att han ska utveckla sitt modespel.

“Pretty Boy” fångar fansens uppmärksamhet med sin sparringvideo

Mode kanske inte är Mayweathers starka sida, men boxning är det verkligen. Mayweathers skicklighet förblir obestridlig, vilket framgår av en nyligen genomförd sparringsession som har fängslat sociala medier. En video dök upp på X, som visar den legendariska boxarens extraordinära smidighet och skicklighet under padarbete i gymmet. Klippet varar i cirka 45 sekunder och avslöjar Mayweathers anmärkningsvärda sparring, särskilt utan att ens titta på hans tränare.

Boxaren förutser skickligt och undviker varje rörelse, vilket lämnar fansen i vördnad, med några som bekräftar att Mayweather har behållit sitt oöverträffade mästerskap. En användare liknade till och med Mayweather vid en “boxningsfuskkod”, som betonade den exceptionella skicklighetsnivån som visas i videon.

Mayweather har lagt till flera prestationer till sitt boxnings-cv. Dock har boxaren gång på gång mött kritik från fans angående hans klädkänsla. Vad tycker du om outfiten? Håller du med om kommentarerna?

RELATED ARTICLES

Mest populär