Saturday, December 9, 2023
HemNASCAR"Had the Asterisk": Bubba Wallace gjorde en rörande uppenbarelse om vad som...

“Had the Asterisk”: Bubba Wallace gjorde en rörande uppenbarelse om vad som hjälpte honom att övervinna ett massivt vägspärr

Bubba Wallace och hans resa i NASCAR har varit inget mindre än intressant. Han gick från klarhet till klarhet, men den 29-årige föraren har också varit med om en hel del låga ögonblick under hela sin karriär. Men oavsett vad världen säger, så känner Wallace att den svåraste striden han har utkämpat var med sig själv.

I ett avsnitt av Extraordinary Tales med Seb Coe, öppnade Bubba Wallace upp om de känslomässiga dilemman han hade att möta under hela sin karriär. Wallace påminner om de mörka dagar han mötte i oktober 2021 och avslöjade att allt han ville göra då var att tävla. 23XI-föraren berättade om sina nedslående prestationer på banan på grund av vilka en känsla av självtvivel smög sig in i hans sinne.

Under sitt samtal med Seb Coe uttryckte Wallace sina känslor av att inte vara tillräckligt bra. Vidare delade han också att han var ganska hård mot sig själv. Han kände ofta att han kom till sporten bara på grund av sin hudfärg. Men snart lyste en stråle av hopp över honom. Men som det visade sig var det inte tillräckligt.

Wallace delade: “Det slutade med att vi vann Talladega, och det var som ‘Hej! Du gjorde det. Bra jobbat. Men det är fortfarande, du vet…den hade Asterix-märket bredvid sig. För det var ett förkortat lopp.” Och Wallace kände sig därför inte nöjd efter att ha registrerat Talladega-vinsten.

DYK DYPARE

Men snart hittade Wallace vad han letade efter. Säsongen 2022 vann Wallace Kansas Cup-loppet. Medan han pratade om det sa han: “Vi fortsatte att dominera det loppet. Det var vinsten vi letade efter. Under hela min karriär. Och vi gick vidare och gjorde det.”

Bubba Wallace om hur Kansas-segern förändrade hans perspektiv

Podcast-värden Seb Coe var intresserad av att veta hur Bubba Wallace övervann den enorma vägspärren av självtvivel i hans sinne. Och samtidigt som han förklarade hur han övervann de självironiska tankarna, avslöjade Wallace att hans vinst i Kansas hade mycket att göra med det. Han erkände att han inte kunde slå sig ner efter vinsten.

Sedan delade NASCAR-stjärnan vad han gör när han känner sig låg. Han sa: “Jag åker tillbaka till Kansas. För det gjorde vi. Det var ingen seger förkortad med regn. Det fick du inte, som vissa skulle säga. Vi gick ut och var tvungna att tjäna det på rätt sätt. Och jag fortsätter att vara stolt över det ögonblicket. Och det är det som håller mig här ovanför molnen när du har stunderna, säg när du var avstängd för en helg.”

Dessutom erkände Wallace att Kansas var mer känslosam för honom än Talladega. Han sa att han efter vinsten inte har kunnat ifrågasätta sig själv. Han sa: ‘Hej man, vad kan du säga nu? Som hur kan du få dig själv under den här segern? Det finns inget du kan ta ifrån det.”

RELATED ARTICLES

Mest populär