Sunday, February 25, 2024
HemUfc"Ha kul med 0–2": Släppt WWE-stjärna tar en grävning på CM Punks...

“Ha kul med 0–2”: Släppt WWE-stjärna tar en grävning på CM Punks misslyckade UFC-karriär efter massiv WWE-återkomst på Survivor Series WarGames

CM Punks återkomst till WWE på Survivor Series: WarGames 2023 är det hetaste ämnet inom proffsbrottning. Mästerligt hålls hemligt av Triple H och företag, ingen av fansen förväntade sig det förrän i sista minuten av showen. Allstate Arena exploderade när Punks musik slog till, tack vare publiken från hans hemstad. En före detta WWE-stjärna bestämde sig dock för att detta skulle vara rätt tillfälle att göra narr av Punks tidigare UFC-karriär.

Amerikas favoritvideo idag

Matt Riddle ropar ut CM Punks katastrofala UFC-poäng

Medan de flesta sociala medier surrade med återkomsten av Punk i WWE, bestämde Matt Riddle att det var dags att påminna dem om något. Riddle tog till sina sociala medier och publicerade en status om Punks fruktansvärda UFC-karriärpoäng. Efter att ha lämnat WWE 2014 debuterade Punk på UFC 203 i september 2016.

Trots att han hävdade att han hade jobbat hårt för att träna, led Punk en fruktansvärd 0-2-förlust under sin tid där. Detta är vad Riddle ville att fansen skulle veta. Han skrev: “Hej @WWE, du tyckte att jag var svår att ha att göra med? ha kul med 0-2 @CMPunk.” Riddle, en tidigare UFC-fighter själv, släpptes från WWE den 22 september, med hans sista framträdande den 4 september.

RELATED ARTICLES

Mest populär