Friday, February 3, 2023
HemBodybuilding"Guys Like Kai Wanted to Kill Me": 7X Mr. Olympia Phil Heath...

“Guys Like Kai Wanted to Kill Me”: 7X Mr. Olympia Phil Heath öppnar upp om de oundvikliga karriärstriderna för regerande mästaren Big Ramy

Medan 7x Mr. Olympia Phil Heath är en dominerande figur inom bodybuilding, kände han sig överraskande nog skrämd av sin samtid. Phil Heath framträdde som kommentator i det kommande Olympia och har ännu inte glömt sina kamper. I ett samtal nyligen med Big Ramy talade Heath äntligen ut många sanningar om hans kamp med Kai Greene.
The Gifts uttalanden delar ljuset om arten av rivalitet i bodybuildingtävlingar och hur konkurrenter hjälpte honom att bli bättre. Bodybuildinglegendens åsikter skildrar också de steg han tog för att övervinna sin primära konkurrens.

Phil Heath berättar om Kai Greene, andra konkurrenter och hans kamp

Under Instagram Live-sessionen med Big Ramy uttryckte Heath ett chockerande uttalande om sin största konkurrent, Kai Greene. “Jag visste att killar som Kai ville döda mig.” Heath fortsatte att säga att Kai tränade väldigt hårt för att vinna Olympia och skapade en persona för sig själv offentligt så att han kunde få fler människor att stödja honom. Heath talade också om sina ansträngningar att matcha Kais hårda arbete genom att träna intensivt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Mr. Olympia LLC (@mrolympiallc)

Kroppsbyggarmästaren berättade också att han var tvungen att jobba extra hårt för att slå exceptionella kroppsbyggare som skulle ge honom hård konkurrens. “Jag visste att jag var tvungen att pressa mig själv eftersom killar som du skulle komma och killar som Brandon kom, Boncac”, sa han.

Heath berättade också om hur han blev galen på gymmet, med hänvisning till hans intensiva träningspass. Till skillnad från majoriteten av kroppsbyggare som har en träningspartner tränade han när gymmet var stängt. “Mitt tänk var bara att bli bättre varje dag. Gå i krig, varje dag”, sa Heath.

DYK DYPARE

Kroppsbyggarmästaren hade ett träningspass som krävde att han genomgick brutala sex dagars träning för Olympia-tävlingen. Han pratade också om anledningen till att han inte deltog i Arnold Classic efter Olympia 2010. “Jag ville fokusera på att hålla mig smalare under lågsäsongen”, sa Heath. “Jag ville bara komma i super sönderfall eftersom jag inte skulle göra det. slog Jay Cutler i ett storleksspel”, fortsatte han.

Phils åsikt om sin roll som kommentator i Olympia

Kroppsbyggarmästaren sa att han var exalterad över sin roll som kommentator och stöttar idrottare som har fått ge upp mycket för att nå Olympia-scenen. Heath tackade också Jake Wood, Dan Soloman och Jim Manion för att de gjorde denna möjlighet möjlig.

Titta på det här nu | Bodybuilding Beast Arnold Schwarzeneggers bästa 6-pack träningspass

Heaths uttalanden om hans kamp visar hur att vinna en Olympia-titel är en tuff kamp. Hans kommentar i Olympia 2022 kommer att få spänningar och spänning att stiga till mer än 100 grader. Som fans av bodybuilding kommer Mr. Olympia 2022 att vara en syn att titta på!

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär