Monday, December 4, 2023
HemeSportsGTA 6 på Rage Engine kommer att förändra vad spelvärlden vi ser...

GTA 6 på Rage Engine kommer att förändra vad spelvärlden vi ser idag

Rockstar Games är en mästare inom speldesign i öppen värld. Det har de bevisat gång på gång med sina spel. Från en skola till en komplett stat, fans har upplevt många saker i sina spel och har även utforskat stora öppna världar. Förutom att göra dessa öppna världar större med varje nytt spel, har de också gjort dem mödosamt snygga. Det är här deras egenutvecklade spelmotor, RAGE, kommer in i bilden.

Rockstar har introducerat den här nya motorn med Rockstar Games Presents Table Tennis och växte bara därifrån. Under åren har den bara utvecklats, och fansen är inte redo för vad denna motors GTA 6-version kan.

GTA 6:s version av RAGE kommer att ge revolutionerande innovationer till spel i öppen värld!

Red Dead Redemption 2 lanserades redan 2018, och det prisades för sin visuella trohet, sin historia och musik, och i stort sett allt. Men det förändrade en öppen värld speldesign; det gav spelarna vackra miljöer och realistiska karaktärsmodeller. Vanligtvis har spel svårt att hitta en perfekt balans mellan att skapa snygga karaktärsmodeller och miljöer.

Det verkar som att GTA 6 kommer att ta detta ett steg längre. De har lagt till en massa nya tekniker till denna motor.

 • NPC-navigering: Denna teknik skulle ge spelet NPC:er som skulle definiera deras eget beteende och egenskaper. Detta innebär att spelare kan förvänta sig mycket mer realistiskt beteende från NPC:er i GTA 6. Dessutom skulle de sluta se kopierade karaktärer i spel med öppen värld, även om detta knappast är ett problem i Rockstars spel.
 • Ray Tracing: Naturligtvis kommer Rockstar Games att introducera Ray Tracing till GTA 6. De testade till och med den med nuvarande gen konsolversioner av GTA 5. Även om den här bara är för belysning och inte reflektioner, kan fansen förvänta sig hela affären från GTA 6.
 • Realistisk vattenfysik: Vattenfysiken för GTA 6 skulle ha betydande förbättringar. För det första är det en helt intern sak designad från grunden, vilket innebär att Rockstar Games skulle ha fullständig kontroll över det. Detta betyder också att det verkligen skulle vara något speciellt. Tack vare denna nya teknik kan spelet till och med innehålla surfing.
 • Det ser ut som att GTA 6 verkligen håller på att bli något väldigt speciellt. Låt oss se om den kommande trailern visar upp dessa funktioner i detalj eller inte.

  Hur är det med Red Dead Redemption 3?

  Förutom nyheterna om GTA 6-släpp någon gång i slutet av nästa år eller början av 2025, finns det ytterligare ett rykte på gång. Det föreslås att Rockstar Games har påbörjat det första arbetet med Red Dead Redemption 3.

  Även om det skulle vara alldeles för tidigt att säga något om detta spel, kan man gissa att det här spelet bara skulle se ljusets dag någon gång under nästa generation.

  RELATED ARTICLES

  Mest populär