Monday, February 26, 2024
HemGamingGTA 6 kommer att låsas till 30 FPS på nästa generations PS5...

GTA 6 kommer att låsas till 30 FPS på nästa generations PS5 och Xbox Series X, hävdar nytt rykte

Medan GTA 6-trailern fortfarande får massor av visningar online, efter 24 timmar, finns det olika rapporter som har dykt upp ända sedan klippet officiellt släpptes av Rockstar. Det är redan känt att spelet kommer att finnas på PS5 och Xbox Series X\S vid lanseringen. Det kanske dock inte spelar så smidigt som förväntat av konsolägare. Faktum är att den öppna världstiteln kan vara låst med en bildhastighet på endast 30 FPS, på dessa kraftfulla nästa generations enheter.

Amerikas favoritvideo idag

Detta enligt ett nytt rykte som sprider sig över internet som en löpeld. För att inte tala om att det kommer att lämna många PS5- och Series X-ägare extremt besvikna trots att de har kapabel hårdvara. Just nu är GTA 6 planerad att komma över hela världen någon gång under år 2025.

GTA 6 kommer enligt uppgift hoppa över att ha 60 FPS-spel på PlayStation 5 och Xbox Series X-konsoler

När det ser ut räcker trailern för nästa Grand Theft Auto för att övertyga hardcore-spelare om att det kommer att bli en visuell njutning. Hårfysiken på olika karaktärer, livfulla färger, en ökad täthet av NPC:er och andra föremål tyder tydligt på att denna Rockstar-titel kommer att vara mycket krävande. Speciellt när det gäller att köra smidigt på höga inställningar, oavsett vad.

Nu kanske den senaste uppdateringen inte är en god nyhet för många spelare som väntar på GTA 6. Men det verkar som att den inte kommer att stödja 60 FPS ens på flaggskeppskonsoler som Sonys PS5 och Microsofts Xbox Series X. Ett nytt, men ännu overifierat, rykte har avslöjat denna möjlighet.

Det verkar som att det enda hoppet för konsolspelare att njuta av GTA 6 vid 60 FPS kan vara PS5 Pro. Olika läckor har antytt att den kommer att vara mer kraftfull än den senaste, vanliga modellen av enheten. Vissa rapporter har till och med hävdat att med nästa Grand Theft Auto kommer Rockstar sannolikt att inrikta sig på en prestanda på 1440p vid 3o FPS på PS5 och Xbox Series X. Medan på Series S kan denna upplösning bli ännu lägre.

Samma metod kan användas för att erbjuda 60 FPS på PS5 och Series X. Men då kommer grafiken att äventyras – vilket är något som ingen spelare skulle vilja se i ett extremt avancerat spel som GTA 6.

Hur stor är världen av Grand Theft Auto 6?

Enligt skaparna kommer den kommande delen “tänja gränserna för vad som är möjligt i mycket uppslukande, berättelsedrivna upplevelser i öppen värld”. Vilket betyder att nivån av fördjupning och viddighet kommer att vara enorm jämfört med tidigare GTA-erbjudanden, såväl som alla andra titelr i öppen värld där ute.

Att vara precis, kartan över GTA 6 förväntas bli den största hittills i franchisen. Dessutom blir det ligger i Leonida, under området Vice City. När det gäller kartutforskning kan spelare bli begränsade från att göra mer av det under spelets öppettider.

Detta är något som vissa människor har märkt efter att ha observerat en fotledsmonitor som bärs av en av de två huvudpersonerna i den nyligen avslöjade nyckelkonsten. Ankelmonitorn kommer möjligen att hindra spelarna från att gå för långt och upptäcka nya platser innan de slutför vissa berättelsebaserade uppdrag.

RELATED ARTICLES

Mest populär