Friday, February 3, 2023
HemOlympics"Grattis Simone!" Snart gifta Simone Biles får en hjärtevärmande överraskning av...

“Grattis Simone!” Snart gifta Simone Biles får en hjärtevärmande överraskning av sina vänner

Gymnastiklegenden Simone Biles har varit borta från gymnastiken i mer än ett år nu. Hon har inte tävlat sedan OS i Tokyo. Även om hennes yrkesliv är på paus har hon sett en otrolig tillväxt i sitt personliga liv under det senaste året eller så. Biles ska snart gifta sig med sin fästman, Houston Texans säkerhet, Jonathan Owens.

Och när tiden för äktenskap närmar sig, blir spänningen högre. I helgen, på lördagen, gav hennes vänner en hjärtevärmande överraskning för den snart blivande bruden.

Överraskningsfesten för Simone Biles

En av Simone Biles vänner beskrev henne en gång som “En av de största vännerna”. Hon är verkligen en underbar vän. Hennes sociala medier misslyckades aldrig med att visa oss att hennes familj och vänner är högsta prioritet i hennes liv.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Simone Biles (@simonebiles)

På samma sätt gäller det samma för dem. Alla älskar Simone Biles. Hädanefter bjöds Simone Biles på en överraskningsfest av sina vänner. Några av hennes bästa vänner träffades Simone Biles och bjöd på en tårta för henne.

DYK DYPARE

Den snart blivande bruden njöt av tiden med sina vänner, med tårta, mat och dryck på lördagskvällen. Dessutom hade tårtan ett budskap. Det stod: “Grattis Simone!”

Simone är alltid upphetsad över sitt äktenskap med Owens

Paret förlovade sig tidigare i år på alla hjärtans dag. Innan dess gick de offentligt ut om sin romans i augusti förra året. Simone har varit extremt exalterad över sitt äktenskap. Vi kan se hennes upphetsning över hela hennes Instagram-inlägg och berättelser.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Simone Biles (@simonebiles)

Under tiden har paret också byggt sitt hem att bo i efter giftermålet. Även om bröllopsdatumet inte är klart än, är paret redo för sin kommande strävan.

Bästa vännerna arrangerade en hjärtevärmande överraskningsfest för den snart blivande bruden, med ett grattis till hennes framgångsrika kärleksliv.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär