Sunday, December 10, 2023
HemNASCARGrattis Häll in Kenny Wallace när den 60-åriga NASCAR-veteranen delar den näst...

Grattis Häll in Kenny Wallace när den 60-åriga NASCAR-veteranen delar den näst sista äran med 3X MLB All-Star

NASCAR-essan och reportern Kenny Wallace hängde på sin hjälm 2015. Han gick i pension efter ett fantastiskt 25-årigt lopp som började 1988 och är inte främmande för segerns spänning. Snabbspola åtta år framåt, och igår fann Wallace sig själv att kliva in i rampljuset ännu en gång, denna gång hedrades med en plats i Missouri Sports Hall of Fame.

60-åringen delade det prestigefyllda ögonblicket med ingen mindre än trefaldiga MLB All-Star Adam Wainwright. Det verkade som om han var överväldigad över att ta en selfie med basebolllegenden, men rampljuset riktades lika mycket mot honom. Fansen strömmade in med sina varma gratulationer och firade den 60-årige veteranens krona på verket.

Kenny Wallace är sugen på en selfie med Adam Wainwright

Kenny Wallace kommer från en familj av racerförare nära St. Louis och går tillbaka till Fox High School i Arnold, Missouri, där han avslutade sin gymnasieskola. Det tog åtta långa år efter pensioneringen för gymnasiets alma mater att ge honom äran av en Hall of Fame-introduktion. Men om man lägger den förseningen åt sidan, fångade en ny video som delas av en sportreporter Kennys otyglade entusiasm för att ta en selfie med Adam Wainwright och visa den på sociala medier.

Trogen sitt ord delade Kenny Wallace en ögonblicksbild med Adam Wainwright, tillsammans med andra foton som fångade publiken, hans familjs bord och en Hall of Fame-bild i ett collage. Hans bildtext strålade av glädje: “Pojke är jag lycklig Tack @MoSportsHall.”

Spänningen var inte bara en sporre-of-the-moment sak. En dag tidigare, i en video på hans YouTube-kanal, var Kennys förväntan påtaglig. Han uttryckte: “I morgon är Missouri Sports Hall of Fame. Jag är så exalterad att jag har blivit invald i det. Men saken är den här, jag åker till Missouri eller så går jag in i Missouri Sports Hall of Fame (…) på Chase Park Plaza i centrala St. Louis med Adam Wainwright.”

Han fortsatte, “Man, det här är en Cy Young-vinnare, en av de största pitcharna genom tiderna. Och jag är superglad över det.” Även fans missade inte ett slag och överöste den före detta Xfinity-föraren med gratulationer och lyckönskningar.

NASCAR-fans firar Hall of Fame-introduktionen av Xfinity-legenden Kenny Wallace

Nyheten om Kenny Wallaces inträde i Missouri Sports Hall of Fame, särskilt på hans high school-stampplatser, satte igång en våg av jubel och gratulationer från fansen. De var snabba med att lovsjunga racingikonen, med hjärtliga meddelanden som “Grattis Kenny!” och ”Du städar väl, Herman! Hej till farbror Charlie! Grattis till er båda!”

Ett fan, glad över att ha Wallaces autograf på sin t-shirt, sa: “Grattis Mr Wallace!!!!!! Nu kan jag säga att jag har 4 Hall of Fame autografer på min jacka!!! Snart är den jackan värd pengarna LOL!!!” Ett annat fan knuffade lekfullt till Wallaces kamratskap med Wainwright: “@Kenny_Wallace och Waino går ihop som fläsk och bönor! Grattis till äran, K Dub, du är definitivt Hall värdig på några sätt!”

För att hålla det kortfattat sa en beundrare: “Du förtjänar det Kenny !”, medan en annan inte kunde dölja sin avund: “Omg så avundsjuk på dig just nu.” Nyfikenhet uppstod från ett annat hörn: “Var är bilden med Bernie?” Ett fan, som observerade Wallaces strålande uppträdande på bilderna, kommenterade: “Du ser ut som om du är i den stora himlen.”

Dagar efter 88-åringen Ken Squiers bortgång, Kenny Wallace hyllar barndomsidolen med tårar i ögonen

Utöver floden av beundran av fans, gratulerar Essentially Sports också till Kenny Wallace till denna prestigefyllda utmärkelse.

RELATED ARTICLES

Mest populär