Saturday, January 28, 2023
HemMMA"Gratis pengar är bra pengar." – Submission Grappling Sensation Gordon Ryan...

“Gratis pengar är bra pengar.” – Submission Grappling Sensation Gordon Ryan skjuter mot Ruotolo Brothers och säger att han kunde besegra dem “back to back”

Gordon Ryan är ett känt namn i världen av brasiliansk Jiu-Jitsu. Den femfaldiga ADCC-världsmästaren anses ofta vara den bästa “no-gi”-griparen genom tiderna. Ryan är också känd för sina spärrade tal på mikrofonen. Hans fejd med den kända grapplaren Filipe Pena skapade rubriker i grapplingens värld. Ryans största handgemäng ägde dock rum med Andre Galvao. Ryan hade enligt uppgift slagit Galvao två gånger efter att Galvao knuffat bort honom efter ett hett bråk vid kampanjen “Who’s Number One” den 26 februari 2021.

‘The Iron Dragon’ prydde UFC 282 och dök även upp på intervjun efter kampen. Han tillfrågades också om sina tankar om de eftertraktade “Ruotolo-bröderna”. Ryan höll fast vid sitt vanliga fräcka drag på mikrofonen och sa att han kunde ta på sig båda.

Gordon Ryan hyllade bröderna Ruotolo men bedömde sig själv som bättre

“The Iron Dragon’s” intervju efter kampen täcktes av det kända MMA-bevakningshuset, “MMAFighting.com”. De lade upp ett inlägg på sin Instagram-sida som visade upp Ryan svara på frågor om Kade och Tye Ruotolo, känd som Ruotolo Brothers. Deras inlägg hade rubriken “Gordon Ryan kallar bröderna Ruotolo “gratis pengar””.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMAFighting.com (@mmafighting)

En av reportrarna frågade Ryan: “Jag ville bara ha dina tankar om bröderna Ruotolo. De tar Jiu-Jitsu-scenen med storm typ.” Ryans ord visade hans uppskattning för bröderna Ruotolo.

Han sa: “Ja. De är väldigt mycket begåvade. Jag har känt dem i åratal. Jag visste att du vet någon gång att jag skulle tävla mot dem eller så skulle jag vara i samtal för att tävla mot dem.” Han svarade också på Tye Ruotolos förklaring och sa: “Tye ropade faktiskt ut mig”.

Vidare fortsatte han med att beskriva sina tankar om båda bröderna Ruotolo och sa: “Kade är väldigt artig som om han är samma person på sociala medier som han alltid har varit. Tye blir väldigt självsäker.” Men han såg sig själv före Kade när han sa: “Med mig är det falskt självförtroende.”

Gordon Ryan sköt på bröderna Ruotolo genom att avslöja ett tidigare erbjudande

‘Järndraken’ ändrade sin uppskattande ton för hans ytterligare ord. Han avslöjade att det tidigare hade pratats om en matchup mellan honom och Tye Ruotolo. Till Tye sa han också, “Han bad mig om 10-1 odds som jag gav till Filipe. Jag sa bara till dem att säga, han och hans bror, de vill bara ha $50 000 bonusarna för ett ETT mästerskap”.

Ryan avslöjade det vansinniga erbjudandet och sa: “Så jag sa till dem att sätta sina 100 000 $ mot mina 200 000 $ och jag ska slåss mot dem och ge dem 2-1 odds”.

Han förminskade också Tye och sa: “Tye kan hänga mot de bästa killarna, han kan tävla mot vem som helst i världen. Men jag är annorlunda.”

På tal om en potentiell kamp mot Tye sa han: “Gratis pengar är bra pengar.”

Många skulle faktiskt hålla med om att den här sortens ord var ganska förväntade av Ryan. Speciellt med tanke på hans tidigare historia av slagsmål och fejder.

Vem tror du skulle komma upp som Victor i en Tye Ruotolo vs Gordon Ryan showdown? Tror du att Ryan kommer att vinna varje gång om han slåss mot bröderna Ruotolo efter varandra?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär