Saturday, December 9, 2023
HemNBAGQ Men of the Year Awards: Hur Dwyane Wade, Jalen Green, Kim...

GQ Men of the Year Awards: Hur Dwyane Wade, Jalen Green, Kim Kardashian och fler dödade stilspelet med käftslösande utseende

GQ höll nyligen sina utmärkelser för årets män. Det årliga evenemanget hålls för att fira stjärnor från kultur, mode och sport. När mode och basket går hand i hand, var Miami Heat-legenden, Dwyane Wade, närvarande vid evenemanget. Men 3x-mästaren chockade fansen eftersom det skedde en stor förändring i hans utseende.

Även om lamporna var starka på Wade, fick han sällskap av andra stjärnor också, från olika branscher. Men ingen var lika imponerande som Kim Kardashian, som nyligen väckte huvudena med kontroversen kring GQ:s utmärkelse för årets män. Ändå bevisade Kardashian för alla varför hon tillhör de bästa i branschen. Mitt i den pompösa närvaron av dessa A-lister såg Jalen Green också till att han blev uppmärksammad.

Dwyane Wade hade en överraskning för sina fans när Jalen Green fick vänskap med en vän

Temat för evenemanget var ‘Modern Red Carpet’. Wade bestämde sig för att bära Givenchy för evenemanget. Han avslöjade att han gick för rougeoutfiten. Wade sa att hans byxor är lätt rodnade och att hans ärmlösa skjorta är en riktig rougefärg.

När vintern närmar sig vet Wade att det inte finns många möjligheter inom en snar framtid där han kan ha händerna fritt. Så han kände att det var rätt tidpunkt att bära outfiten. Men en sak som alla märkte var hans hårfärg. Han färgade håret till vad han kallade en “benbuljong”-färg.

Wade sa: “Detta är riktig GQ. Prata med mig. Och jag bytte hår idag för alla. Jag har fått min nya hårfärg. Det är benbuljong. Det är färgen. Det är benbuljong, okej? Så vi vibbar.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av GQ Sports (@gqsports)

Jalen Green var en annan NBA-stjärna som gick med i evenemanget. Han hade sällskap av komikern Druski. De två gjorde en video tidigare under dagen där Druski var stylist för Jalen Green. Green bar en stiftrandig kostym utan skjorta. När Green visade bröstet ville Druski göra detsamma.

Så Druski bar svarta shorts och en vit skjorta, som var helt uppknäppt. Druski ville göra en tvilling med Green, och det är säkert att säga att de två hade det bra på evenemanget. Det var dock Kim Kardashian som stal rampljuset.

Kim Kardashian gick ut med guld

Mitt i allt roligt och upptåg fanns det också många kontroverser angående GQ:s val av modeller för deras nya tidningsomslag för utmärkelserna för Årets män. Det utlöstes efter att GQ släppte listan över modeller som fanns på omslaget till deras MOTY-tidning. Det var Jacob Elordi, Kim Kardashian och Travis Scott, med särskild gäst Tom Ford. Även om GQ aldrig specifikt har nämnt att detta är en könsbaserad prisutdelning, var fansen snabba med att visa sitt missnöje på sociala medier efter att Kim Kardashian tillkännagavs som omslagsmodell.

Avvisar 100 miljoner dollar för LeBron James och Dwyane Wade, 3x All-Star berättar om Ex-Heat Stars ultimata offer

Detta hade inget värde, eftersom Kim Kardashian också vann priset Årets Tycoon. Det beror på att hennes klädlinje, SKIMS, nyligen släppte en herrlinje. Det har redan gått bra och skapat rubriker i basketgemenskapen.

Adam Silver tillkännagav nyligen SKIMS som den officiella underklädespartnern till NBA, WNBA och USA Basketball. Det är ett flerårigt samarbete med varumärket. Kim Kardashian var dock oberörd av alla negativiteter och bländade i en av de mest iögonfallande outfits. Hon bar en blond outfit och matchade sin klänning till hennes hårfärg.

Vad tycker du om Dwyane Wades outfit på GQ MOTY awards? Låt oss veta i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär