Wednesday, December 6, 2023
HemNBA"Gotta Deal With That Psychopath": Ex-Warrior pekar ut hur Stephen Curry trivs...

“Gotta Deal With That Psychopath”: Ex-Warrior pekar ut hur Stephen Curry trivs med Draymond Greens galenskap

Draymond Green är en av de mest kontroversiella superstjärnorna i NBA:s historia. Han har byggt upp ett rykte om att vara en smutsig spelare på grund av otaliga incidenter av oetiska spel under hela sin karriär. Men Draymonds prestationer på banan har överskuggat hans upptåg på banan och låtit dem glida länge. Draymond har spelat med Splash Brothers, Stephen Curry och Klay Thompson, sedan början av sin karriär, och trion har vunnit 4 NBA-mästerskap tillsammans.

Trots att Draymond Green ständigt är föremål för flera kontroverser, pekade en före detta Golden State Warriors-spelare på hur Greens galenskap hjälper Stephen Curry att trivas på banan.

Stephen Curry behöver Draymond Greens galenskap

Den tidigare Warriors-stjärnan och NBA-legenden Gilbert Arenas pratade om Draymond Greens inflytande på Stephen Curry och Klay Thompson under Gil’s Arena-podden. Arenas hävdade att ingen spelare bråkar med Steph och Klay eftersom de har backup av Draymond Green, som skulle göra vad som helst för att skydda sina lagkamrater. “80-talet säger att vi kommer att slå Steph Curry, vi kommer att sätta honom på hans a**. Nej, det skulle du inte! Du måste ta itu med den psykopaten. Den där psykopaten skrämmer upp er alla.” Arenas sa om Draymonds försvar av kocken Curry till varje pris.

Draymond står för närvarande inför en 5-spels avstängning för att ha kvävt Rudy Gobert under ett krig mellan Warriors och Timberwolves. Draymonds historia av smutsiga pjäser är en för åldrarna. Han har haft 4 karriäravstängningar, 171 tekniska fouls, 20 flagranta fouls och 19 utvisningar under hela sin karriär. Det är meritförteckningen för en av de mest problematiska spelarna i NBA. Men det har också en uppsida.

Warriors skulle inte vinna utan Draymond Green

Närvaron av Draymond Green på listan är ett bittert sött piller för Golden State Warriors. Även om Green skapar många problem på grund av sina upptåg på banan, påverkar han också spelet på ett positivt sätt med sina försvars- och spelfärdigheter. Draymond har varit det defensiva ankaret för Warriors i ett decennium, och han vann priset Årets försvarsspelare 2017. Han är en av de mest elitförsvarare i NBA som kan bevaka vilken position som helst från 1 till 5.

Krigare sparar miljoner trots kraftig Draymond Green Suspension och Fine: Vinnare och förlorare av Rudy Gobert Chokehold Drama

Warriors huvudtränare Steve Kerr har tidigare sagt att Warriors inte är ett Championship-lag utan Draymond. Han har hjälpt dem att vinna 4 mästerskap under det senaste decenniet och har också hjälpt till att ta fram det bästa i Stephen Curry och Klay Thompson. Golden State Warriors behöver Draymond Green, och det är därför de betalade honom 100 miljoner dollar i somras. Han behöver bara kontrollera sina känslor och inte låta dem ta överhanden på honom.

Kommer dubbarna att kunna tämja Draymond när tiden går? Eller kommer hans upptåg oundvikligen att kosta dem en chans till deras 5:e mästerskap?

RELATED ARTICLES

Mest populär