Friday, December 8, 2023
HemGolf"Good People": Trots en titellös nedstämdhet på LIV:s största scen, skänkte Cameron...

“Good People”: Trots en titellös nedstämdhet på LIV:s största scen, skänkte Cameron Smith en “snäll” krona av fans

Om man tittar på långt håll kommer man att se att säsongen 2023 var en besvikelse för LIV Golf-avhopparen Cameron Smith. Han vann varken den individuella titeln eller lagevenemanget på 50 miljoner dollar, LIV Golf Miami.

1x Major-mästaren kanske inte har några stora titlar i bagaget i år, men han skaffade sig säkert något mycket mer värdefullt än sådana utmärkelser skulle ge. En rulle som delas av Smiths LIV-team, Ripper GC, visade en sammanställning av dessa ögonblick.

Cameron Smith, känd som en ledstjärna för vänlighet

I oktober 2023 kröntes Talor Gooch med LIV Golf individuella titel, med tre segrar. Med två segrar och 170 poäng släpade Cameron Smith efter och nöjde sig med den andra rankningen på LIV Golfs årsavslutning.

Lite nedslående att bli titellös för en säsong, eller hur? Men han fyllde de tomma utrymmena med sin vänlighet. Ripper GC postade en sammanställning av Smith och lagkamraten Marc Leishman, och hälsade fansen på olika LIV Golf-evenemang med anledning av World Kindness Day.

Videon fångade på ett vackert sätt båda golfare som interagerar och uppskattar fansens närvaro och hurrarop. Klippen visar hur Smith ger en handske till ett ungt fan, medan han spelar med en annan, och Leishman ger bort signerade bollar, eller båda spelarna tar bilder med fansen där det är möjligt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ripper GC (@rippergc_)

Instagramvideon har nått rätt målgrupp. När LIV Golf-spelare blir brutalt kritiserade vid varje tillfälle som människor får, visade klippen upp en söt och dold sida av golfarna som vanligtvis förbises. Nej, att signera en boll eller ta selfies är inte de största gesterna. Lite räcker dock långt. Dessa små gester gjorde förmodligen en fans dag mycket bättre. Här är några personer som älskade videon och reagerade.

Fansen är förundrade över den australiensiska duon

Vi önskar att fler kunde vara snälla, speciellt mot oss. När den här personen kommenterade videon, “Älskar det här. Vi kan alla betala det framåt!” Visst kan vi alla försöka vara snällare. Ett annat fan berömde båda golfarna och sa: “Bra människor.”

Vad kan vara bättre än att få beröm av dina fans? Ett titellöst år har ingenting på Smith, eftersom “Cam smith is a very nice guy”-komplimangen är perfekt för att ersätta den.

Barnen älskade Smith att leka och interagera med dem; deras leenden var bevis. Detta fan lade märke till det och sa: “Och titta på leenden. Även på barnen.”

En historia som aldrig kom ut – den här kvinnan upplevde vänlighet genom Leishman och bestämde sig för att dela den med världen. “Så sant! Jag följde Leishman mycket på Adelaide-turneringen och han gav varje barn en high-5 och knytnävsbula hela vägen genom sina rundor. Han var först ute i autografzonen och stannade tills alla var på tur och fick sin selfie. Var så äkta med varenda person. Hans vänlighet märktes väl och verkligen. Vilken bra förebild för barnen! ”

Det var fler klappar och kärlek från folket när Smith och Leishman interagerade med dem. Det var uppenbart att golfarna älskade uppskattningen. Denna världsvänlighetsdagen, låt oss alla vara så snälla vi kan mot människorna runt omkring oss. Grattis World Kindness Day!

RELATED ARTICLES

Mest populär