Monday, February 26, 2024
HemBodybuilding"Gömd i mammas källare, inget jobb, ingen flickvän": Mike O'Hearn river internettroll...

“Gömd i mammas källare, inget jobb, ingen flickvän”: Mike O’Hearn river internettroll när han ger en värdefull lektion i bodybuilding

Inom bodybuilding och fitness är ålder irrelevant. Ett levande exempel på detta är Mike O’Hearn, han började sin träningsresa redan innan han fyllde 14. Även i 50-årsåldern främjar Titan aktivt en hälsosam livsstil. Även om han ofta har funnit sig omgiven av anklagelser och troll för att ha använt steroider. Trots dessa spekulationer använder han sociala medier som en plattform för att inspirera andra.

Amerikas favoritvideo idag

I sin senaste YouTube-video delade O’Hearn ett djupt budskap med alla medan han genomförde sin “blitz”-övning. Blitz är en specialdesignad 30-dagarsplan för att öka hälsa och kondition. Under sin 22:a dag delade han en video om träning på gymmet.

Mike O’Hearns kraftfulla budskap till onlinekrigarna

54-åringen betonade vikten av att kämpa mot hindren. Han tog upp i videon ett vanligt problem som människor står inför nuförtiden är internettroll. I ett starkt och motiverande meddelande avfärdade o’Hearn de som gömde sig bakom skärmar, som saknade allt i livet. Han påpekade att sann styrka inte kommer från onlinestrider, den kommer från självförbättring och hårt arbete.

Han sa: “Låt våldet lösa dig,” han pratar inte om det fysiska våldet utan de inre striderna människor möter. “Inga sannare ord har någonsin sagts men att våld kan vara det här behöver inte vara du på nätet Krigare som gråter som b*tches för att det inte är våld mot dig gömmer sig i mammas källare inget jobb ingen flickvän det kommer att finnas någon där ute som förändras idag”, citerade O’Hearn. Han utmanar tanken att det är en form av styrka att sitta bakom en skärm och klaga på saker man inte kan kontrollera. Istället uppmuntrar han oss att använda den energin till något positivt.

54-åriga Ageless Titan har regerat över Bodybuilding Circuit i 40 år och pressar unga tonåringar att börja träna på gymmet nu: “Jag vann redan”

Från en ung ålder var han fokuserad på sin kondition

I en återgångssession för frågor och svar delade den 54-årige fitnessikonen en video på sin YouTube-kanal. Där han svarade på sina fans och följares frågor. Under sessionen frågade en av hans fans honom hur han överlevde familjemiddagar. Han svarade att han var väldigt uppmärksam på vad han åt och bara åt hälsosam mat.

Sedan han var ung har han gjort jobb för att förverkliga sin dröm. Han tillade till sitt svar att han hade kontroll över sina matvanor, så när det behövdes skilde han sig från vad hans familj hade. I en värld full av distraktion förblev han fokuserad och förverkligade sina drömmar. Och nu har han inspirerat andra med sin anmärkningsvärda resa.

RELATED ARTICLES

Mest populär