Wednesday, February 28, 2024
HemNBAGolfaren Stephen Curry gör en flykt från Ayesha Currys sysslor och gör...

Golfaren Stephen Curry gör en flykt från Ayesha Currys sysslor och gör ett roligt Titanic-skämt

Stephen Curry är en familjefar. Trots att han är en av de största superstjärnorna i NBA, spenderar Steph så mycket tid han kan med sin familj. Men Steph har också börjat ägna sig åt sin golfpassion utanför banan. Han har befäst sig själv som en av de bästa kändisgolfarna i nationen efter att ha vunnit American Century Championship förra sommaren. Så naturligtvis har Stephs besatthet av sporten också ökat med tiden.

Golden State Warriors superstjärna gjorde sin golfbesatthet uppenbar efter att han antog en flykt från sin fru Ayesha Currys sysslor och gjorde ett lustigt Titanic-skämt.

Stephen Currys nya golfsamarbete

Stephen Curry publicerade en video på X som samarbetar med Full Swing, den licensierade simulatorn för PGA Tour. I videon kan den 4-faldiga mästaren ses göra dagliga sysslor i sitt kök. Han ber sedan sin fru om 20 minuter för att spela golf på Full Swing-simulatorn. Som det visar sig, spenderar Steph mycket mer än den nämnda tiden på maskinen medan Ayesha väntar på honom. Videon avslutas sedan med ett roligt Titanic-meme med en gammal ros som väntar på hennes livs kärlek. Steph textade videon: “Det är aldrig riktigt “20 minuter” #FullSwingPartner”

Det är aldrig riktigt “20 minuter” #FullSwingPartner @FullSwingGolf pic.twitter.com/BNvOzdmgh4

— Stephen Curry (@StephenCurry30) 16 januari 2024

(Utveckla berättelse)

Inlägget Enacting an Escape From Ayesha Curry’s Chores, Golfer Stephen Curry Makes a Hilarious Titanic Joke dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär