Sunday, December 3, 2023
HemeSportsGod of War: Ragnarok slår Elden Ring och tar plats i tidens...

God of War: Ragnarok slår Elden Ring och tar plats i tidens bästa videospel 2022 Magazine

God of War: Ragnarok släpptes tidigare den här månaden och folk kan inte få nog av det. Vissa fortsätter att berömma dess historia, andra dess strid. Vissa säger till och med att det här spelet kan vara den bästa fader-son-historien som någonsin berättats.

Om man ska tro folk så var det ganska uppenbart från det ögonblick det tillkännagavs för ett tag sedan. Folk visste att Sony PlayStation och Santa Monica Studios hade en vinnare i sina händer. Det här spelet hade många spelare hypade för det.

God of War: Ragnarok var en vinnare från början

Spelet lanserades den 9 november 2022 under stor fanfar. Kritiker överöste redan spelet med beröm, fansen gick också med. Spelet steg snabbt till nummer två bland spelen med flest boxförsäljningar i Europa. Och sedan kom nomineringarna, årets vänster- och högerspelsnomineringar för God of War: Ragnarok.

Nyligen lade det här spelet till ytterligare en medalj till utvecklarens krage. Tidningen TIME har utsett Ragnarök till det bästa spelet 2022. För God of War: Ragnarok var konkurrensen tuff; det tävlade mot sådana som Horizon: Forbidden West som utvecklades av Guerrilla-spel och From Softwares öppna världsversion av själar som genren Elden Ring.

Förra veckan meddelade Sony att detta spel är det snabbast sålda PlayStation-förstapartsspelet genom tiderna och det snabbast sålda spelet i serien. Med spel som Uncharted och Last of Us, som har ett stort fanskare, var detta en stor sak för fansen.

Alla dessa prestationer och spelet är inte ens en månad gammalt än. Det verkar som om Sony Santa Monica studios har tagit guld med denna.

SE DETTA NU- De tuffaste bossstriderna i God of War-franchisen

Spelets berättelse börjar med spelets far och sons par av huvudpersoner som reser genom nio världar. De letar efter allierade att slåss med dem. Och det är resan som får människor, interaktionerna mellan denna far och son duo med andra karaktärer och varandra. Nu väntar fansen med spänning på vad Sony Santa Monica jobbar med härnäst.

RELATED ARTICLES

Mest populär