Sunday, December 10, 2023
HemeSportsGod of War Makers nya oanmälda titels detaljer Yta som tyder på...

God of War Makers nya oanmälda titels detaljer Yta som tyder på komplexa berättelser

Det har skett en ny utveckling i den oanmälda Santa Monica Studio-titeln. För ungefär en månad sedan dök nyheter om teamet bakom God of War som arbetar på en ny titel upp på nätet. Många nätanvändare började spekulera i att detta är en Ragnarok DLC eller nästa inlägg i GoW-serien.

En ny upptäckt säger dock något annat. Många industriinsiders har börjat hävda att spelet kommer att bli en sci-fi-titel. Men nu har en jobblistning från God of War-makarna främjat mysteriet om vad spelet kommer att bli.

Santa Monica Studios nya jobblista pekar på att spelet har “Complex Narratives”

Nyligen började Santa Monica Studio anställa för rollen som Senior Narrative Designer. Enligt jobblistan, “Den idealiska kandidaten har inte bara djup kunskap om att skriva komplexa berättelser för spel utan är också kapabel att utföra berättelsen i spelet genom den avsedda spelarupplevelsen. Denna person kommer att ansvara för att designa och implementera narrativa system som stödjer projektmålen.”

Detta krav för jobbet har väckt vissa frågor om hur spelet Santa Monica Studio utvecklar. Nu tror många kritiker att studion håller på att utveckla en helt ny IP baserad på sci-fi-element. Tidigare sa Santa Monica Studios Alanah Pearce av misstag att hon arbetar på en sci-fi-titel som ännu inte har tillkännages.

Kommer Insomniac’s Wolverine att vara bron mellan Spider-Man 2 och dess sista kapitel?

Men nätanvändare har inte uteslutit möjligheten att detta är en God of War-titel. Och denna övertygelse härrör från uttalandet av Cory Barlog. För den oinvigde är Cory Barlog känd för att ha regisserat serien God of War.

Är jobbannonsen för en kommande God of War-titel?

Cory Barlog sa tidigare att han har arbetat med ett hemligt projekt i flera år. Och spelet jobbar på är en enspelartitel. Om man sätter ihop två och två tror många nätanvändare att han jobbar på en God of War-titel. Överraskande nog säger den nya jobbannonsen för Senior Narrative Designer också: “Gå med i det prisbelönta teamet som skapade God of War.”

Detta ger en stor sannolikhet att titeln i fråga är en God of War-titel. Men ingenting är bekräftat för närvarande och fansen bör ta denna information med en nypa salt. Vad är dina tankar om den oanmälda Santa Monica Studio-titeln? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär