Wednesday, February 21, 2024
HemBoxing"GOAT Status Real Soon": Devin Haney stoltserar med sin fysik får fansen...

“GOAT Status Real Soon”: Devin Haney stoltserar med sin fysik får fansen att varna Regis Prograis inför titelkampen den 9 december

I den mycket efterlängtade uppgörelsen i Chase Center i San Francisco den 9 december, Devin Haney kliver upp i vikt för att utmana Tydligen Prograis för WBC-mästerskapet i superlättvikt. Trots att han är utmanaren tar Haney A-sidan och placerar sig till vänster mot Prograis, B-sidan till höger.

Amerikas favoritvideo idag

Detta strategiska arrangemang säkerställer att Haney på fight night kommer att göra sitt inträde tvåa, vilket betonar hans framträdande plats i matchupen. Han har förberett sig hårt för sitt hopp till en högre viktklass och delade också med sig av en fysikuppdatering med fansen, bara några dagar innan matchen.

Devin Haney imponerar på fansen med sin strimlade kropp

I ett X-inlägg nyligen poserade Devin Haney bar överkropp för att visa sina framsteg och sin beredskap för en superlätt kamp. I bildtexten till inlägget skrev han: “Utmanaren blir snart mästare InshaAllah… 4 dagar.” Fansen visade upp sin förvåning. Ett av fansen sa att Devin Haney borde visa alla genom denna kamp varför han är nästa stora grej inom boxning.

Ett annat fan skrev också något i samma stil, när han pratade om att Haney fick statusen “GOAT” på nolltid.

Ett fan stödde dock Regis Prograis och bad honom att lära Haney en läxa i deras boxningskamp.

Ett fan pratade om hur Haney såg lite trött ut på bilden, men de var säkra på att han skulle vinna kampen.

En X-användare pratade om att Haney har en fantastisk fysik men de undrade över hans framsteg i kampen.

De flesta fansen valde Haney för segern, medan resten inte var så säkra på det. Men Haney har nyligen avslöjat sin plan att besegra Prograis.

Haney har något speciellt i ärmarna för Regis Prograis

I väntan på hans kommande match mot Regis Prograis uttrycker Devin Haney öppet sin bedömning av Prograis som en “medioker” fighter, och tillskriver bara en styrka till sin motståndare. Han pratade med DAZN inför lördagens uppgörelse och grävde ner sig i de livsläxor som boxningen har gett honom. Han betonade de ovärderliga fördelarna med disciplin och lyfte fram hur sporten liknar livet, där ett enda misstag kan få djupgående konsekvenser.

Han pratade om Prograis och sa: “En medioker fighter. Han har makt, jag tror att när han kommer in där med någon på en annan nivå, som jag, kommer jag att skämma ut honom. Jag kommer att handikappa honom av hans bästa saker, vilket är hans enda bästa kraft, hans vänstra hand, för att visa honom att jag är på en helt annan nivå.”

Så, Devin Haney är redo att ta sig an WBC-titeln, även i en division högre än hans. Så alla ögon är inriktade på honom, och när “Drömmen” kommer in i ringen för att testa hans potential. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär