Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuilding"Glorious Temple Gym Days": Massmonster Dorian Yates minns sina toppdagar för kroppsbyggande...

“Glorious Temple Gym Days”: Massmonster Dorian Yates minns sina toppdagar för kroppsbyggande efter sitt möte med tidigare träningspartner efter tre decennier

Dorian Yates var känd som sin tids bästa bodybuildingmästare och han tar fortfarande bodybuilding med storm även efter pensioneringen. Massmonstret var känt för att uppfinna den högintensiva träningsprocessen som fortfarande används av veterankroppsbyggare som tävlar. Hans träningspartner var en annan fantastisk veteran Paul Baxendale.

Amerikas favoritvideo idag

De var inte bara träningspartners utan också väldigt nära vänner, och nyligen hade de en efterlängtad återförening efter 30 år!

Dorian Yates och Paul Baxendale minns sitt förflutna

Duon delade många bilder på varandras Instagram-profiler om deras möte. Yates skuggade tre bilder där båda satt tillsammans, log öra mot öra och samtalade i studion. Han rubricerade inlägget med en lång anteckning om deras vänskap och kamratskap.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dorian Yates (@thedorianyates)

Yates berättade att de inte hade sett varandra personligen på 30 år men nu har de träffats två gånger i Marbella. Han berättade också hur de under dessa 30 år har blivit olika människor och åldrats, men han fann också att de utvecklats på liknande sätt, även när de var ifrån varandra.

LÄS MER: “It’s Pretty Bad”: Nyligen pensionerad från bodybuilding Chris Bumsteads svåger planerar att få en hårtransplantation på sin födelsedag

Han sa: “I dag satte jag mig och Paul ner i några timmar för att prata om de där riktigt härliga Temple Gym-dagarna och mycket mer. Jag delade många historier som aldrig har berättats förrän nu.” Yates gav också goda nyheter till sina fans att det var en ny podcast på väg med hans träningspartner, och alla deras tidigare skenande och nuvarande nyheter skulle berättas i podcasten. Podcasten kommer att bli en berikande upplevelse för lyssnarna. De kommer att börja med dagarna i Temple gym, enligt bildtexten. Baxendale har också pratat om dagarna då de tränade på Temple Gym.

Paul Baxendale pratade om Temple Gym

Kroppsbyggarproffset gick på en talkshow och delade hur annorlunda gymkulturen var för 30 år sedan när de var på toppen av sina karriärer. Han sa också att Temple Gym var påtagligt och det som gjorde det mer spännande var att se Dorian Yates utföra sin träningsrutin religiöst med beslutsamhet.

Baxendale skrev, “Du kunde ha rört kraften när den resonerade runt oss, genom oss och utanför oss. Att stå bakom Dorian när han gjorde knäböj var att vara en del av något mytiskt, så kraftfullt att ingenting behövde sägas, även om vi alltid visste vilka ord som skulle generera en extra skur inifrån odjuret.”

Vad tycker du om deras vänskap? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär