Wednesday, December 6, 2023
HemNBA"Glad" Michael Malone suckar lättad när James Harden Co misslyckas med att...

“Glad” Michael Malone suckar lättad när James Harden Co misslyckas med att bryta förlustserien

Denver Nuggets brinner! First-seed-laget i Western Conference har bara ett par förluster i sitt namn den här säsongen. De besegrade Los Angeles Clippers med 111-108, i en ganska tuff match. Matchen var dock i NBA-turneringen under säsongen. Och vem mer, förutom Nikola Jokic, att kliva upp i stora ögonblick? Jokerns 32 poäng hjälpte Nuggets att säkra en seger i sista stund.

Clippers, å andra sidan, förlorade sjätte matchen i rad. De presterar bra, men resultaten gynnar dem inte. Nyförvärvet James Harden från Sixers gjorde sitt bästa, men allt förgäves.

Michael Malone drar en lättnadens suck

I en tät match var Paul George den högsta målskytten för Clippers, och även i matchen. Han gjorde svindlande 35 poäng, med 7 returer och 3 assist. James Harden, som var angelägen om att få Clippers skepp att segla, stannade vid 21 poäng.

Nuggets-tränaren lovordade sina motståndare och tror att Clippers kommer att studsa tillbaka. Men han är samtidigt nöjd med att det inte kom emot hans sida.

“(The Clippers) kommer att ta reda på det. Jag är bara glad att de inte kom på det ikväll mot oss”, sa Malone efter den hisnande matchen. Det verkade vid en tidpunkt som att matchen kunde gå åt båda hållen, och det stjärnspäckade Clippers-laget gjorde allt de kunde. Förhoppningsvis kommer de att vara tillbaka för att vinna. Clipper Nation letar desperat efter det ögonblicket.

RELATED ARTICLES

Mest populär