Saturday, December 9, 2023
HemNFLGlad Brittany Mahomes ger en första glimt av Baby "Bronze" med dotter...

Glad Brittany Mahomes ger en första glimt av Baby “Bronze” med dotter Sterling

Brittany Mahomes och hennes man Patrick Mahomes har alla anledningar att fira när de välkomnade sitt andra barn. Familjen Mahomes välkomnade en pojke, Patrick Lavon III, som går under namnet “Bronze”. Den här nyheten kommer inom 24 månader efter att paret fick sin första dotter, Sterling Mahomes, som föddes till paret i februari 2021.

Den upprymd mamma delade en bild på båda sina barn på Instagram. Detta var första gången hon skrev om brons sedan hennes gemensamma inlägg där hon välkomnade den nyfödda med Kansas City Chiefs quarterback.

Brittany Mahomes är en stolt mamma

På torsdagen lade Brittany upp den första bilden med båda sina barn på sin Instagram-story. Sterling Skye, 21 månader, poserade sött med sin lillebror, Patrick Lavon III. Brittany, den före detta fotbollsspelaren, är nu mamma till två barn. Hon rubricerade sin berättelse “Verkligen den bästa stora sissy” och lade till en emoji med tårar i ögonen.

På bilden var bara Sterling Skye tydligt synlig då deras mamma valde att klippa ut ansiktet på den nyfödda. Sterling satt på en soffa med sin lillebror i hennes knä. Hon smekte sött den lilla pojken i sina armar. Medan den nyfödda inte sågs, kunde Sterling ses ta hand om barnet genom att vira en filt runt honom. Brons bar en blå onesie. Det verkar som att QB tar sig tid att introducera den nyfödda till Red and Gold of Kansas.

DYK DYPARE

Varför valde Patrick Mahomes smeknamnet “Bronze” för sin son?

Paret tillkännagav sin milstolpe genom att publicera namnet på deras nyfödda på måndagen, barnets födelsedatum, tillsammans med födelsedetaljerna om deras barn i bildtexten. Det dynamiska paret hade meddelat sin graviditet tidigare i år, i maj. Under dessa inlägg hade Sterling skyltar där det stod “Storsysteruppdrag kommer snart.” Hon har verkligen levt upp till sin roll som hennes föräldrar har utsett, vilket framgår av Brittanys berättelse.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Patrick Mahomes II (@patrickmahomes)

Dessutom avslöjade Kansas City Chiefs quarterback hur smeknamnet “Bronze” kom upp. Mahomes sa att han ville ha ett evigt band mellan bror och syster, så han gick vidare med Sterling och Brons. Brons har samma officiella namn som sin far och farfar. Men med detta nya smeknamn kan det senaste tillskottet till familjen vara på väg att bana sitt eget arv. Speciellt med de generna kommer det inte att vara förvånande om en “brons mahomes” skapar rubriker på sportfältet i framtiden.

RELATED ARTICLES

Mest populär