Monday, February 26, 2024
HemBoxing"Gjorde vad vi sa att vi skulle göra": månader efter deras sensationella...

“Gjorde vad vi sa att vi skulle göra”: månader efter deras sensationella sammandrabbning, Amanda Serrano Pens gratulationsmeddelande till Erica Cruz Hernandez efter deras kamps senaste prestation

Amanda Serrano kunde bryta en fighters dröm redan i februari genom att besegra Erika Cruz. Fightern från Puerto Rico gick ut med de obestridda fjäderviktsmästerskapsbältena runt midjan. Kampen var känd för sin intensiva face-off och oändliga grymhet. Idag får det det erkännande som det förtjänar.

I matchen som hölls på Madison Square Garden lyckades Serrano övermanna den mexikanska fightern och lyckades bli den första obestridda mästaren i fyrbälteseran som kom ut från Puerto Rico. ‘The Real Deal’ har redan försvarat sin titel mot två andra motståndare sedan hon slog Cruz. Hon verkar ostoppbar just nu med sin form. Men hennes kamp med Cruz korades nyligen som årets kvinnliga kamp, ​​och fick massor av erkännande och beröm.

Amanda Serrano tackar Erika Cruz för att hon delade ringen med henne

I ett inlägg som Serrano gjorde på sociala medieplattformen X fortsatte hon med att visa sin tacksamhet till Cruz för att de delade ringen med henne. Serrano förklarade hur de gjorde vad de var tvungna att göra, slåss. På tal om matchen som hade mer än 1900 slag, sa hon, “Vi gick ut och gjorde det vi sa att vi skulle göra och det var att slåss! För den här gjorde vi båda våra länder stolta. Efter 1900+ slag i en 10×2-kamp spelade det ingen roll beslutet.”

Serrano fortsatte med att förklara hur de var tvungna att bevisa för världen att de hörde hemma på den stora scenen. Det har de definitivt lyckats med. Matchen var särskilt blodig. Cruz blödde kraftigt från pannan och näsan men visade inga tecken på att stanna. Försvaret var knappt närvarande då båda kämparna ständigt var på offensiven och bytte knytnävar mot varandra. I slutändan lyckades Serrano ta vinsten med nöd och näppe och vann med ett enhälligt beslut.

I tweeten fortsatte Serrano att tacka Cruz och sa: “Jag är så stolt över henne och tacksam mot henne för att hon delade den kvällen med mig, på grund av sitt hjärta är hon idag världsmästare i två divisioner… Njut av Campeona du förtjänar allt. ” Allt detta är ett bevis på att kämparna fortfarande har stor respekt för varandra.

Vad händer härnäst för Amanda Serrano?

I ett spännande tillkännagivande avslöjade Most Valuable Promotions (MVP) att Amanda Serrano är inställd på rubriken för en stor händelse. Serrano är inställd på att slåss Nina Meinke ut ur Tyskland i en riskmatch i mars. Jake Paul är också inställd på att slåss som co-main event som kommer att hållas i hennes hemland Puerto Rico.

“Golvet är redan slutsålt”: Jake Paul och Amanda Serrano hyper upp sin match i mars 2024 i Puerto Rico

Serrano skrev i en tweet, “2:a mars levererar vi Big Time! Vi ger dig nuet och framtiden.” Kortet är fullt av spännande matcher. Den har den nuvarande WBO-mästaren Jonathan Gonzalez & framtiden för damboxning Krystal Rosado. Evenemanget innehåller också debut för unga boxare och är ett gyllene tillfälle för sporten att växa totalt.

Tycker du att Serrano vs. Cruz förtjänade priset för årets kvinnliga fight? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär