Friday, December 8, 2023
HemNFLGisele Bündchens Miami-stuga på 1,3 miljoner dollar kommer att bevittna en sassy...

Gisele Bündchens Miami-stuga på 1,3 miljoner dollar kommer att bevittna en sassy makeover

Gisele Bündchen har blivit medias höjdpunkt sedan hennes skilsmässa. Den brasilianska divan gjorde rörelser när de splittrade ryktena var på en rekordnivå. Hon gjorde förberedelser för att göra sig redo att ta itu med en olycklig situation. Vissa rapporter avslöjar supermodellens stugköp i Miami, Florida, som skulle genomgå en makeover.

Tom Brady vände utvecklingen när han tillkännagav sin comeback till NFL. Det gjorde fotbollsfansen glada när de kunde se GETEN i aktion. Men Gisele Bündchen såg missnöjd ut med sitt beslut, som verkade vara det främsta motivet till stjärnparets skilsmässa. Däremot hade hon under en längre tid vidtagit åtgärder för att skaffa sig ett boende.

Enligt New York Post, i februari 2022, köpte Gisele Bündchen en ödmjuk familjestuga med tre sovrum värd 1,3 miljoner dollar i Surfside, Florida. Även om den tidigare ägaren nyligen renoverat huset visar dokument att den blonda bomben är ute efter en ansiktslyftning. Hon delegerade tillsyn till premiumbyggarföretaget Ivey Design Build för att renovera tillgången.

Gisele Bündchen köpte tyst ett blygsamt hem mitt i Tom Bradys NFL-återkomst https://t.co/6oEhn38sHy pic.twitter.com/gbExAtfoW7

— New York Post (@nypost) 28 oktober 2022

Boytan på 1,3 miljoner dollar är inredd i art déco-stil och är 1 540 kvadratmeter stor. Fastigheten har en öppen planlösning som får det naturliga dagsljuset som flödar runt. Det öppna köket har en stor marmorö, en bardisk, helvita skåp och backsplash-idéer och apparater i rostfritt stål.

DYK DYPARE

Den öppna designen sprider sig till vardagsrummet, en mysig vardagsrumsdel med en fuskeldgrop i tegel, en matsal och naturliga trägolv. Fastigheten skiljer sig från de 11,5 miljoner dollar som finns i Bündchens lysande fastighetsportfölj.

UFC Veteran talade om Gisele Bündchen-Joaquim Valente dejtingrykten

Sedan sin skilsmässa har Tom Brady ägnat sitt liv åt fotboll och sina barn. Å andra sidan lyfte Gisele Bündchen till Costa Rica för att föryngra sig. Men hon var inte ensam. Förutom barnen följde även hennes Jiu-Jitsutränare, Joaquim Valente, supermodellen. Det ledde till att UFC-veteranen Jake Shields pratade om situationen på Twitter.

Lämna aldrig din tjej ensam med sin Jiu Jitsu-instruktör eller Pete Davidson pic.twitter.com/SZyIWbLsZz

— Jake Shields (@jakeshieldsajj) 16 november 2022

Jake Shields nämnde: “Som någon som har gjort Jiu-Jitsu i över 20 år kan jag säga att det sällan slutar bra när killar tar med sina tjejer till träningen. Om du är den tuffaste killen på gymmet är det förmodligen bra men annars gör det inte.”

Det kan se ut som en udda situation, men det återstår att se hur situationen blir för supermodellen.

RELATED ARTICLES

Mest populär