Tuesday, February 27, 2024
HemNBAGirl Dad X Kobe Bryant Release Alert: Allt du behöver veta om...

Girl Dad X Kobe Bryant Release Alert: Allt du behöver veta om Nike’s Future Drop

Den sena, stora Kobe Bryant och Nike går långt tillbaka. För att fortsätta samarbetet och lyfta fram arvet från den sena Mamba, är Nike på väg att släppa Girl Dad-skor. Den första looken av Kobe 4 Protro “Girl Dad”-utgåvan delades nyligen av en sneaker-entusiast på Instagram, vilket ökade hypen för skorna.

Nike Kobe 4 Protro “Girl Dad” kommer att släppas den 31 maj 2024. Butikspriset på skorna sägs vara runt 190 dollar när de släpps. Sneakersna är designade med så mycket uppmärksamhet på detaljer. “Bicoastal”-mellansulan och den svarta gummisulan på träningsskorna är huvudfunktionerna. Toppen domineras mest av den grågröna “Bicoastal”-färgen.

Den ikoniska Nike-logotypen har också gjorts till en del av skornas “bicoastal”-tema. Nike Swoosh ingår i samma “Bicoastal”-design, men den innehåller också konturdetaljer gjorda av metalliskt silver. Medan Kobe Bryants logotyp är placerad på baksidan av tungan. Färgschemat för sneakers är enkelt men ändå diskret, vilket gör dem till ett perfekt par att rocka på en basketplan. Skons häftklammer, “Girl Dad”-taggen är broderad in i plösen på skorna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Zavier Lawrence (@solesbyzay_backup)

Läs mer: Har Shaquille O’Neal & Kobe Bryant förbundit sig över att vara tjejpappor under Rocky Laker Days? NBA:s Big Man avslöjar

Kobe Bryant x Nike Protro hedrade också Gigi

Det tomrum som Kobe och Gigi lämnade i världen kan aldrig fyllas. Det finns ingen brist på utmärkelser genom väggmålningar och tröjor, men genom dessa fortsatta samarbeten gör Nike ett fantastiskt jobb med att ge fansen av Mamba en chans att behålla en del av detta arv. Under åren har Nike släppt flera projekt som hyllar Kobes och Gigis liv och arv. Nike Kobe 4 Protro från 2023 inspirerades av Gigi och hennes ande.

Nike Kobe 4 Protro “Gigi” antog färgpaletten för 2022 Kobe 6 Protro “Mambacita”. Nästan i helvit, sneakers hade en antydan av svart på baksidan och på Nike-logotypen. Släppt den 1 maj, på Gigis födelsedag, hade sneakersna Gigi tryckt på dem på baksidan. Gigis tröjanummer, #2 var också präglad på Nike Kobe 4 Protro “Gigi. Sneakersna kostade 180 $ när de började säljas för fansen.

Inlägget Girl Dad X Kobe Bryant Release Alert: Everything You Need to Know About Nike’s Future Drop dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär