Saturday, December 9, 2023
HemNBAGilbert Arenas snubbar Michael Jordan och LeBron James och gör ett ovanligt...

Gilbert Arenas snubbar Michael Jordan och LeBron James och gör ett ovanligt personligt GETval

Agent Zero följer inte med flocken. Samtidigt som Gilbert Arenas firade en viktig milstolpe i sin populära show, berättade han om vem som är den störste genom tiderna som inspirerade honom att spela bågar. Spoiler alert: det är varken His Airness eller King James. Hans val är underskattat och förvånade en hel del. Oavsett vilket är hans val och resonemang långt ifrån avfärdbara.

Arenas kan hålla sitt slut på ett samtal med giltighet. Han avslöjade varför han valde en ovanlig NBA-legend och sammanfattade känslorna bakom att välja en GET för vem som helst.

Gilbert Arenas GOAT var hans inspiration

NBA som blev mediastjärna, Gilbert Arenas, firade 100 avsnitt av sin show, Gil’s Arena, med en fanfest. Han tog några frågor från en livestudiopublik. Ett fan ville veta sin “personliga GET” och inte bara samma gamla namn som alltid diskuteras. Arenas var tvungen att tänka på det men han fick PM.

“Imma go with Penny…” Det är Penny Hardaway, Orlando Magic-stjärnan tillsammans med rookien Shaquille O’Neal och nuvarande AAC-tränare. “Min GOAT Penny för det var det som fick mig att verkligen älska spelet,” tillade Gil.

Han har tidigare inte hållit tillbaka sin beundran för Michael Jordan och LeBron James men de är inte hans enda val. Han skulle förklara att folk väljer sin GOAT baserat på vem som inspirerade dem och Hardaway var det för Arenas. Det är sällsynt att inkludera Penny Hardaway i konversationen, men den fyrfaldiga All-Star kan uppenbarligen inte avfärdas.

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär