Saturday, December 9, 2023
HemNBAGilbert Arenas gör fantastiska anspråk på Scottie Pippens resning sedan Larsa skilde...

Gilbert Arenas gör fantastiska anspråk på Scottie Pippens resning sedan Larsa skilde sig

Agent Zero slår hårdare efter NBA. Gilbert Arenas följde en spännande basketkarriär med ett egentillverkat mediaimperium. Det var meningen att han skulle prata om samma satsningar med Andre Iguodala och Evan Turner. Istället blev det att ta tag i Scottie Pippen. När det gällde alla partier som fejdade med The Pip, är Gil på motsatt sida. Den här gången har han gjort en vild konspirationsteori över Pippens bittra splittring från RHOM-stjärnan, Larsa Pippen.

Gil har varit mindre än tolerant mot alla MJ-förtal, särskilt från Pippen. Återigen har han gått efter Pippen i sitt komplexa drama med familjen Jordan.

Gilbert Arenas har en hård teori om Scottie Pippen

Andre Iguodala och Evan Turner hade Gilbert Arenas på sin show, Point Forward, för att prata om Gibbys egna mångfacetterade mediesatsningar. Han var på ett fräckt humör från den andra gången Iggy avslöjade att han hade räddat sin vän som “Gil-Nutso” på sin telefon.

Arenas höll på med showens kvicka namn, Point Forward, genom att säga: “Okej, för ni är lite små för att vara som den främre delen av poängen.” Turner kände bränningen mer för att påpeka att både han och hans medvärd är runt 6’7″ med Gil som säger, “Som en liten version av Lamar Odom.”

Obs: Odom ligger på 6’10” i motsats till Gils 6’4″ enligt officiella NBA-rekord. De var i vördnad för Odoms ram för en sekund när Scottie Pippen kom upp. Arenas verkade inte tro att Scottie Pippen är på 6’9″ (vissa officiella rekord satte honom på 6’8″).

Iggy skulle försöka bekräfta sin längd eftersom han har spelat golf med Pip tidigare. Det skulle få Arenas att säga att Scottie är på 6’7″ nu. Han skulle ge alla möjliga argument som var Pippens höjd före pandemin 2020 och på “1920” insisterade han på att hans nuvarande höjd är annorlunda.

“Har du sett hans längd efter att han förlorat sin kvinna,” sa Arenas. “Det är 6’7”. Han tappade förmodligen två centimeter.” Snacka om en brännskada.

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär