Wednesday, February 28, 2024
HemNBAGilbert Arenas brottningsbekännelse väcker Shannon Sharpes nostalgi

Gilbert Arenas brottningsbekännelse väcker Shannon Sharpes nostalgi

Gilbert Arenas och Shannon Sharpes podcast, “Nightcap”, har fångat NBA-fans uppmärksamhet under de senaste månaderna. De flesta gånger har duon diskuterat spelet med några kontroversiella ämnen, men den här gången bestämde sig Sharpe för att vända tabellen genom att titta tillbaka till några hälsosamma minnen. Allt som Arenas gjorde var att nicka med huvudet för Sharpes fråga om brottning, och den förstnämnde blev moln nio för att minnas sina bästa minnen.

Amerikas favoritvideo idag

Sharpe frågade Arenas med ett stort leende, “Var du ett brottningsfan?” Du kunde se NFL-legendarens ansikte upplyst, i hopp om ett positivt svar från Arenas. De tidigare Washington Wizards svarade, “Ja”, och Sharpe kunde inte kontrollera sitt leende. Den 2-faldiga NFL-mästaren tog precis över därifrån. Han ville inte höra något mer från Arenas. Han sa: “Se, jag går tillbaka lite längre än du. Jag växte upp med Georgia-mästerskapet i brottning med Gordon Solie. Så vi hade Dusty Rhodes, Andre the Giant, vi hade Bobo Brazil, vi hade Ox Baker.

Sharpe tillade, “Det var precis som min farfar brukade bara ta oss runt, du vet, vi åker till Savannah, vi åker till Baxley. Jag menar att de skulle komma för att brottas, komma till små små städer och brottas då…Man, jag bara älskade…Mig och min kusin, vi packade den bilen många gånger och drog svansen till Savannah”.

Tja, Sharpes glöd fick uppmärksamheten av en WWE-ikon.

Triple H svarar på Gilbert Arenas och Shannon Sharpes brottningsavsnitt med en hälsosam gest

Vem visste att Triple H skulle följa “Nightcap”? Bara några timmar efter att duon postade, svarade den 54-åriga brottningsikonen: “Älskar respekten och passionen för vår verksamhets historia. @ShannonSharpe och @NightcapShow_-teamet är välkomna att gå med oss ​​på ett @WWE-evenemang var som helst, när som helst.

Det är verkligen lite oväntad kärlek!

Efter 20 år som brottare i WWE tog superstjärnan över ligans verksamhet som Chief Content Officer (CCO). Han har aktivt främjat WWE på sina sociala medier. Nu, med denna inbjudan, finns det en god chans att både NBA- och NFL-fansen kommer att titta på lite brottning.

Vad tycker du om berättelsen ovan? Dela din åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär