Wednesday, February 21, 2024
HemTennisGick Daniil Medvedev till Alexander Zverev? Hans "Karma" förtydligande rensar äntligen...

Gick Daniil Medvedev till Alexander Zverev? Hans “Karma” förtydligande rensar äntligen luften

2024 Australian Open har levererat några bisarra scener idag. Den ryske tennisstjärnan Daniil Medvedev stirrade på nederlag i sin semifinalmatch mot Alexander Zverev. Den förstnämnde kom dock tillbaka starkt från två set för att besegra Zverev och gå in i toppmötet Down Under. Efter hans stora vinst idag fångades en chockerande incident på kamera.

Zverev och Medvedev har haft en stark rivalitet genom åren. Allt började 2016 när den tyska stjärnan gick ut som segrare. De har spelat mot varandra totalt 19 gånger inklusive idag, med Medvedev som segrade vid 12 tillfällen. Låt oss gräva djupt i det kontroversiella ögonblicket som ägde rum efter deras match.

Daniil Medvedev tar ett fräckt gipp mot Alexander Zverev

Tidigare denna månad släppte Netflix den andra säsongen av sin tennisdokumentserie, Break Point. Det fjärde avsnittet av serien innehåller ett explosivt avsnitt mellan Medvedev och Zverev. Händelsen handlade om deras Monte Carlo Masters-krock 2023 där Medvedev gjorde en rungande comeback för att vinna den.

Zverev var dock inte nöjd med Medvedevs upptåg under den matchen. Medan tysken serverade i andra set drog Medvedev ut en nätstolpe i frustration. Vidare sprang han till och med för en toalettrast strax före en Zverev-servicematch.

I det avsnittet hördes Zverev säga, “Men samtidigt tror jag på karma.” Hans meddelande tydde på att han inte glömde Medvedevs kontroversiella ögonblick och kände att han skulle straffas för sin handling.

DYK DYPARE: Daniil Medvedev Hoodwinks Hubert Hurkacz med sitt abrupta Australian Open-drag

Så var det inte under semifinalmatchen idag dem emellan. Efter Medvedevs vinst fångades han tydligen av kameran när han ropade något mot sin låda. Många spekulerade i att ordet kan ha varit “karma”.

Jag undrar verkligen om Daniil ville skrika “KARMA” i slutet av det gav bara en liiiitttttle extra eld som kom nerför sträckan.

GIF: @popalorena
pic.twitter.com/qgftgwFQQI

— Blair Henley (@BlairHenley) 26 januari 2024

Vidare, under presskonferensen efter matchen, rensade han ryktena om huruvida han använde ordet karma. Han sa: “Nej, nej, nej, det var det inte. Jag försökte att inte gå på Twitter men jag gick på Twitter och jag såg det överallt. Jag var som, herregud.”

I Break Points fjärde avsnitt uttryckte Zverev sina sanna känslor om Medvedevs upptåg under deras Monte Carlo-krock. Även om den tyska stjärnan kände att han var en av de bästa spelarna i världen, kunde hans beteende svika honom.

Zverev tror att Medvedev kan vara frustrerande ibland

Medvedev kom tillbaka från nederlagets rand för att smyga fram en vinst mot Zverev i åttondelsfinalen vid Monte Carlo Masters 2023. Men deras match saknade inte dramatik.

När han pratade om sin motståndare sa Zverev: “Titta, Medvedev är en av de bästa spelarna i världen, men jag tror också att många saker som Medvedev gör ibland är frustrerande. Han är någon som vet hur man spelar med motståndarens huvud. Jag tycker att det händer många orättvisa saker i spelet som han använder ganska bra till sin fördel.”

Trots det har Medvedev haft det sista skrattet och tagit sig till finalen i det pågående Australian Open. Han kommer att möta Jannik Sinner från Italien i toppmötet på söndag. Det lovar att bli spännande, med båda spelarna som väntar på sin första Australian Open-titel.

Inlägget Gick Daniil Medvedev till Alexander Zverev? Hans “Karma” förtydligande slutligen klarar luften dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär