Friday, February 3, 2023
HemBasketballGiannis Antetokounmpo, som en gång gjorde LeBron James Goat anspråk, valde en...

Giannis Antetokounmpo, som en gång gjorde LeBron James Goat anspråk, valde en annan NBA-ikon för middag tillsammans med Justin Bieber

Giannis Antetokounmpo är en av de mest dominerande spelarna för närvarande i NBA. Spelare som Shaquille O’Neal skänkte honom enorm respekt i spelet. 28-åringen har haft en fantastisk start i ligan med Milwaukee Bucks när de går framåt. Men vad gillar Antetokounmpo egentligen? Washington Post satte sig ner med honom när han bara var några år in i sin NBA-karriär. Den då 21-åringen avslöjade sina ambitioner för sin karriär och även en del roliga grejer.

Antetokounmpo nämnde sina preferenser för en en gång i livet middag, med fyra gäster som han själv väljer. Och med hans preferenser för spelare kan det bli överraskande för vissa.

Giannis avslöjar sina gäster för en en gång i livet middag, och det är inte LeBron James

Milwaukee Bucks superstjärna var ny i ligan redan 2014, och onekligen en kraft. Alla ville ha en bit av hans intellekt och personlighet, eftersom mediehus strömmade till honom för intervjuer. Nu är Bucks superstjärna nästan en legend i staden, men 2014-16 blev han lite blyg.

När han pratade med Washington Post 2015 fick Giannis Antetokounmpo många frågor. En av dem lutade åt hans roliga sida, och kanske även hans preferenser. Tim Bontemps på Washington Post frågade honom vem som skulle vara hans tre middagsgäster om han kunde ringa någon.

“I världen?… Barack Obama, J. Cole och Michael Jordan.” sa Antetokounmpo. Han tillade blygt, “Barack Obama, eftersom han är president. J. Cole för att han är min favoritmusiker och Michael Jordan för att han är den bästa spelaren som någonsin spelat spelet. Kan jag lägga in en fjärde?”. När reportern bekräftade, utnämnde Bucks superstjärna Justin Bieber som sin fjärde gäst.

Tja, 2021 MVP:s middagsgäster är enbart hans val, men fansen undrar varför han skulle ringa Michael Jordan när han föredrog LeBron James.

Tillbaka 2018, i en intervju med Euro Hoops, sa Antetokounmpo “[In Greek] Killen är fantastisk, om han inte är GETEN så är han förmodligen den näst bästa i spelet”.

Dessa konversationer är uppe för debatt, men Antetokounmpo har säkert en inspiration, som miljoner andra barn, Michael Jordan.

Giannis sedan starten i NBA

Det grekiska freaket är inte samma kille som han var när han kom in i NBA. Superstjärnan har tagit Bucks till ett NBA-mästerskap 2021.

Han har också utsetts till NBA MVP två år i rad 2019 och 2020. Superstjärnan är också aktuell för sin tredje MVP under säsongen 2022-23.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär