Sunday, December 10, 2023
HemNBAGiannis Antetokounmpo närmar sig Kevin Durant och lagkamraten Damian Lillard i Elitbolaget

Giannis Antetokounmpo närmar sig Kevin Durant och lagkamraten Damian Lillard i Elitbolaget

Att resa blir hektiskt med back-to-back road-spel och ingen vila emellan för stjärnspelarna. Giannis Antetokounmpo har dock fortfarande förmågan att leverera i varje faceoff. Efter gårdagens handgemäng, det resulterande tekniska regelbrottet och det kontroversiella utvisningen är centern tillbaka på banan.

Khris Middleton har också återhämtat sig och kommit tillbaka i matchen efter att ha varit utesluten i flera veckor. Till och med Giannis spekulerades om att komma från bänken i kvällens match. Men ikväll har han flyttat upp på en betydande lista och närmat sig Kevin Durant.

Giannis Antetokounmpo hade ytterligare en match med 50+ poäng

Milwaukee Bucks (5-2) ställs mot Indiana Pacers ikväll på G. Bridge Fieldhouse. Bucks förlorade dock matchen med fluktuerande marginal med stjärncenterns bästa försvar i klassen. Med 54 poäng, 12 returer och 3 assist i fickan har Giannis satt ytterligare ett rekord. Tillsammans med ytterligare en dubbeldubbel har spelaren flyttat upp på listan “Spelare med flest 50-poängsspel”. För 8 månader sedan rankades 2x MVP som nummer 15, och efter kvällens siffra har han flyttat till nummer 13. Tillsammans med Bernard King och Dominique Wilkins är Greek Freak bara tre matcher från att överträffa Kevin Durant.

Bucks point guard, Damian Lillard, är nummer 6 med 16 matcher och 50+ poäng efter hans namn. Lillard överträffar LeBron James och Stephen Curry och är fortfarande långt ifrån att knytas till James Harden. Även om spelarna prydde spelet med fantastiska frikast och hoppskott, kunde laget klara av förseelsen.

Giannis Antetokounmpo vs. Indiana Pacers

Damian Lillad var ute med en skada, medan Giannis och Middleton skötte matchen i alla fyra kvartalen. The Bucks hade en tuff start med en betydande eftersläpning under det första kvartalet; dock tog franchisen upp i den andra. Tvåmannaspelet mellan Giannis och Bobby Portis hjälpte laget att ta några poäng. Bucks hamnade dock efter i loppet senare i fjärde kvartalet.

Även om Khris Middleton försökte överbrygga gapet, kunde det sista trepoängsskottet inte göra någon större skillnad i slutresultatet. Efter denna face-off bröt Milwaukee Bucks sin vinstsvit på tre matcher och är tillbaka på ruta ett. Milwaukee Bucks förlorade mot Pacers 124-126; dock satte centret upp en fantastisk show.

Serien kommer att möta Orlando Magic den 11 november. Tror du att trion Giannis, Lillard och Middleton kan trolla fram ytterligare en vinst? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär