Wednesday, February 21, 2024
HemNBA"Get the F**K Outta Here": Säkerhet och domare tvingas ingripa när Russell...

“Get the F**K Outta Here”: Säkerhet och domare tvingas ingripa när Russell Westbrook slåss mot Heckler i Massive Clippers-upprörd

Los Angeles Clippers förlorade mot Denver Nuggets i natt i en 113-104 matchup. Nuggets saknade sina nyckelspelare Nikola Jokic, Jamal Murray och Aaron Gordon. Trots att de var korthänta kunde Clippers inte samla sig för att besegra fjolårets mästare. Ovanpå det tappade Russell Westbrook humöret med en heckler.

Amerikas favoritvideo idag

Inte ovanligt för Westbrook, den här kom vid en tidpunkt då spänningarna var höga. Domare och säkerhetspersonal fick engagera sig för att lugna ner situationen.

Russell Westbrook kommer in i det med en häcklare vid gården

Det var en ansträngd natt. Med Clippers som hade alla sina huvudspelare på banan och fortfarande inte lyckades besegra en Jokic-lösa Nuggets, kunde det ha varit det som utlöste det verbala utbytet.

När man tittar på videon är det tydligt att båda parter var riktigt frustrerade. Domare och spelare från båda lagen – Justin Holiday, Daniel Theis och DeAndre Jordan sågs alla försöka lugna “Beastbrook”. Som tur var blev det inte för fult.

När han förklarade ytterligare efter matchen, sa Russ att det finns en linje som ingen bör passera. Och för honom är det när kommentarerna tar en personlig vändning och sträcker sig till hans familj. Det är där han drar en gräns. Även om fans har rätt att säga vad de vill, är det en låg hit att ta in sin familj.

Detta kommer inte att vara första gången Russell eller, för den delen, andra NBA-spelare har hamnat i sina egna hetsiga utbyten med “fans”.

Den värsta heckler-incidenten på senare tid

Under årens lopp har det varit några färgstarka incidenter där fans och spelare bara har kommit in i det. Från LeBron James, Kyrie Irving, Patrick Beverley till Russell Westbrook har det alltid varit bråk. Det värsta är när dessa förmodade fans vänder sig till familjen.

Love Alert – Charles Barkley blir fanboy för Russell Westbrook på live-tv

Ja Morants familj blev offer för en sådan attack 2021. Det var match 2 i första omgången i slutspelet Jazz vs Grizzlies. Morants familj var också närvarande när tre jazzfans började skrika svordomar åt dem. De närliggande fansen larmade omedelbart säkerheten och de förbjöds på livstid.

Ändå kan effekterna av en sådan incident lämna ett bestående spår. Speciellt när de direkta offren är ens familj. Det är en sak att argumentera med en spelare direkt. Men det är ett helt annat bollspel att sätta en spelares familj på läktaren.

Vad anser du bör vara lämpliga åtgärder för dessa incidenter? Låt oss veta dina tankar!

RELATED ARTICLES

Mest populär