Saturday, January 28, 2023
HemBasketball"Get That SH*T Outta Here...": Äcklad Giannis Antetokounmpo skadar tidigare NBA-mästare med...

“Get That SH*T Outta Here…”: Äcklad Giannis Antetokounmpo skadar tidigare NBA-mästare med bara hans ord och ingen ånger

Milwaukee Bucks superstjärna Giannis Antetokounmpo gav nyligen fansen en av de roligaste ögonblicken utanför banan. Antetokoumpo slutade med att steka den tidigare NBA-mästaren och lagkamraten Serge Ibaka. Det hände på Ibakas YouTube-show med Jrue Holiday som bevittnade händelsen personligen. Bucks forward hade bjudit in sin startpunktvakt och lagkamrat, Jrue Holiday, till showen.

På Ibakas show, “How Hungry Are You?”, var de två engagerade i ett spel där förloraren var tvungen att dricka ett te fullt med syrsor.

Giannis Antetokounmpo stekte sin lagkamrat

När matchen fortsatte vågade NBA-mästaren Jrue Holiday ringa Giannis Antetokounmpo. Om Holiday misslyckades med att slutföra vågen, skulle han behöva dricka cricket-teet. Spetsvakten gjorde det första samtalet som gick obesvarat av Antetokounmpo.

De två lyckades dock få tag i “Greek Freak” på sitt andra försök. Holiday fortsatte med att förklara hela scenariot för Antetokounmpo via telefon. Giannis ville dock inte ha någon del av det. Han avfärdade Ibaka genom att säga: “Få bort skiten härifrån mannen. Jag vill inte dricka den skiten.”

Dessutom var Antetokounmpo inte klar. Han tillade, “Jag vill inte dricka den där skiten. Du är inte en kock, du är ingen konstnär. Du är en rollspelare och rebounder och skärmsättare. Det är vad du är. Hejdå.”

Om det inte var en syn att se, så var det definitivt Ibakas uttryck. Antetokounmpos svar var helt roligt. Han ångrade verkligen inte att han stekte Serge Ibaka.

Antetokounmpo busar fortfarande med lagkamrater

Vad som var roligare var Ibakas ansiktsuttryck när han blev mållös. Han försökte göra comeback genom att säga: “Jag tar dig imorgon.” Holiday och Antetokounmpo sa hejdå och Giannis avslutade samtalet samtidigt som han tilltalade de två: “Okej hej då, ha kul killar.”

Antetokounmpo har en mycket rolig personlighet utanför banan. Han gillar att skoja med sina lagkamrater då och då. Samtidigt som de ibland deltar i lite lättsam skämt under presskonferenser med reportrar efter matchen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär