Friday, December 8, 2023
HemTennis"Get a Life" - Den ryska tennisstjärnan Daria Kasatkina slår tillbaka mot...

“Get a Life” – Den ryska tennisstjärnan Daria Kasatkina slår tillbaka mot en nejsägare över okänsliga “gråtande” kommentarer

Tennissäsongen 2023 har varit händelserik. Å ena sidan har fansen haft turen att bevittna några fantastiska åtgärder på banorna. Men å andra sidan har kontroverser haft ett rättvist att säga till om i turneringarna i år. En sådan kontrovers handlade om schemaläggningen vid evenemangen. Spelare har lidit av hektiska scheman, en vanlig orsak till skador. Nyligen slog den ryska stjärnan, Daria Kasatkina, till ett fan som ifrågasatte denna attityd från spelarna.

Daria Kasatkina har ofta uttalat sig över det dåliga schemaläggningen av matcher. Här är vad hon sa till ett fan, som gjorde några chockerande kommentarer.

Twitterkrig utbryter mellan Daria Kasatkina och ett fan

Den 26-åriga tennisstjärnan är aktiv på sociala medier och delar ofta glimtar av sina dagliga aktiviteter på plattformar som Twitter (Nu X). För några timmar sedan gick ett fan till Twitter för att slänga spelare som ifrågasatte turneringsschemat trots att de fick bra betalt.

Fansen ansåg att tennisspelare är oberoende entreprenörer och att de inte är tvingade att spela i någon turnering. De kan göra sitt eget val av att spela på de evenemang de känner för.

Vidare fortsatte gnället, “Eftersom hela den här inställningen “Jag vill välja och vraka när och var jag ska spela men få betalt som om jag spelade varje turneringsvecka” börjar bli tröttsamt.”

Daria Kasatkina, som ofta har höjt sin röst mot oegentligheter i schemaläggningen, slog hårt tillbaka mot fansen för kommentarerna. Det föll henne inte i smaken när hon skrev: “Tröttsamt? Så du kan skylla på spelare för att de “klagar” och “gråter” men du är trött på vad? Spenderar du 24/7 på twitter? skaffa ett liv.”

Daria Kasatkina har det i sig att tala för sig själv och sina medspelare som går igenom samma sak. Det är dock inte första gången Kasatkina reagerar på olämpliga fankommentarer. Före US Open inträffade en liknande incident.

“Denna S**T är helt utom kontroll” – bedövade Daria Kasatkina reagerar i chock när farlig vana fortsätter att rocka tennis

När Daria Kasatkina osade av ironi

Turneringarna före US Open innehöll flera oegentligheter i schemaläggningen. Som ett resultat blev matcher försenade och skjuts upp till nästa dag. Detta resulterade i att spelarna inte fick tillräcklig vila.

När Azarenka klagade över schemaläggningen, skrev ett fan: “Kan spelare sluta gnälla och bara spela?” Kasatkina, aktiv som alltid för detta, slog tillbaka mot fläkten och sa: “Vi ses på jobbet kl 03.00 och inget gnäll snälla!!!” Det ironiska svaret från Kasatkina stängde munnen på fansen.

Bortsett från kommentarerna på sociala medier har Daria Kasatkina inte haft de bästa prestationerna i år. Hon har misslyckats med att vinna en titel 2023 och har presterat inkonsekvent under hela året. Kan hon komma tillbaka starkare nästa säsong? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär