Friday, February 3, 2023
HemeSportsGenshin Impact och Sonic Frontier-fans mumlar om påstådda botröstningsinstanser för The Game...

Genshin Impact och Sonic Frontier-fans mumlar om påstådda botröstningsinstanser för The Game Awards 2022 Players’ Voice Award

Game Awards 2022 är runt hörnet och de obundna fanrivaliseringarna ser fram emot att heja på sitt favoritspel. Ett arbete kring systemtricket verkar dock ha väckt intresse i samhället. Överraskande nog går Genshin Impact och Sonic Frontier-communityt till det och anklagar varandra för att “botrösta”.

Game Awards 2022 inträffar som ett av de mest prestigefyllda evenemangen i spelgemenskapen. Det är den här dagen som alla spekulationer och prestationer når en slutgiltig dom. Och samhällets uppmaningar talar i majoritet. Det verkar dock som om någon gjorde jobbet med att multiplicera en röst till många och många.

Fans av Genshin Impact och Sonic Frontiers utbyter svar inför The Game Awards 2022

Nu har Genshin Impact och Sonic Frontiers varit två av de mest populära spelen i samhället. Det grafiska gränssnittet och det uppslukande action-äventyrsspelet har inspirerat fansen med sin skicklighet. Men i utmärkelserna kan bara den ena överträffa den andra. Och det verkar som om fansen är typ i en strid med avseende på påstådd botröstning.

Nyligen har Twitter-användaren Sonic Frontiers (@SonicFrontiers6) twittrade, “Genshin-spelare erkänner att de har fuskat och riggat systemet. Den här mannen var djärv av att säga detta offentligt. Något ni vill säga Genshin-spelare?” För att se den fotografiska representationen kan man hänvisa till tweeten nedan:

Genshin-spelare erkänner att de har fuskat och riggat systemet. Den här mannen var djärv av att säga detta offentligt. Något du vill säga Genshin-spelare? #SonicSweep #SonicFrontiers #Sonic the Hedgehog #Sonisk #SONICSWEEP #GenshinImpact #TheGameAwards #TheGameAwards2022 pic.twitter.com/E4eStOteNe

— Sonic Frontiers (@SonicFrontiers6) 6 december 2022

Men i en av fansreaktionerna dök det upp en instans om den påstådda botröstningen från Sonic Frontiers sida. Du kan se tweeten nedan:

Ja, det är inte bara Genshin-fusk.

Detta har varit en enorm förlägenhet för både franchisen OCH fandomen. Jag vill att Sonic antingen vinner legit eller förlorar med värdighet, inte denna bs #SonicSweep #GameAwards #SonicFrontiers

Skärmskyddad från disharmoni eftersom de tog bort tweeten pic.twitter.com/oJHZfibzAl

— Jollylee ✨ Jamie A. Lee ✨ (@TheJammerlee) 7 december 2022

Dessutom, när instansen dök upp på internet, började fansen ösa in sina åsikter om det. Uppenbarligen blev det en tråd för de två gemenskaperna att gå rakt på sak om den påstådda frågan. För att ge en levande bild är folkets reaktioner på tweeten:

Den här killen kommer definitivt att skörda vad han sådde!! pic.twitter.com/PPxLbZWDFA

— Ishida Yatogami (@KamikazeTensei) 7 december 2022

pic.twitter.com/k8hAH6FC0K

— Nutty 🐿 (@Nutty_Ardilla) 7 december 2022

pic.twitter.com/IZ6xcezG1g

— Wang Ziye (@wangziye18) 6 december 2022

Sonic-fans fuskar också, du har INGEN moralisk höjdpunkt här

— Lila Hybrid | VOIDUNIE GOD SHOOT ADDICTION (@purple_hybrid) 7 december 2022

Det är konstigt, varför erkänner han att han fuskar för att få rösterna?

— Ivan Lugo (@IvanELugoP) 7 december 2022

Vi bottar inte.

Det gör vi inte.

Vi gör det för Sonic Team, Kishimoto.

Han gav oss ett spel som fick oss att gå ihop.

Nu ska vi ha ännu bättre spel.

Genshin kommer att använda samma formel för spel. De behöver en AAA-uppföljare.

— Airbot (@ZainAhm90548778) 7 december 2022

Det enda som ger mig hopp om att detta är falskt är det faktum att han uttalade detta offentligt. Om han verkligen skapade en bot som skulle ge 5 röster till Genshin för varje Sonic-röst, jag förstår inte varför han skulle behöva någon annan för att köra den. Genshin skulle fortfarande få fler röster än Sonic.

— Josiahblaze (@Josiahblaze05) 7 december 2022

vid det här laget tror jag att båda gjorde det, och det bästa vore att diskvalificera båda för båda fandomarnas attityd

— Dany0066 (@Dany00661) 7 december 2022

Dessutom twittrade en användare för att sammanfatta det med ordspråk, “Någon skickar detta till personalen på GMA så att de kan undersöka.” Det ska också sägas i sin helhet att inget konkret enligt botröstningen har dykt upp. På grund av detta blir detta bara en påstådd sort.

Det är viktigt att notera att Twitter-användaren twittrade, “Jag är trött som fan och springer på liksom, ingen sömn just nu men jag rättar mig: Jag tror att det här är ett troll och jag tog det inte i beaktande förrän sent i går kväll. Om något var den här tweeten en “i ögonblicket” tweet.” Men i ovanstående reaktioner kan man helt titta på samhällets reaktioner på de uppkomna nyheterna. Därför kommer bara tiden att avslöja vad som ligger framför oss i framtiden.

Vem tror du vinner utmärkelsen Årets spel 2022? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär