Friday, February 3, 2023
HemeSportsGenshin Impact delar ut 800 gratis Primogems när den slår Elden Ring...

Genshin Impact delar ut 800 gratis Primogems när den slår Elden Ring och Sonic Frontiers vid Game Awards 2022

Utan någon överraskning har Genshin Impact stått upp till sitt namn genom att skapa ett enormt genomslag i samhället. Den har uppnått fantastiska milstolpar ända sedan den släpptes. På grund av sin enorma popularitet har den vunnit utmärkelsen Player’s Voice på The Game Awards 2022, efter en intensiv kamp mot Elden Ring och Sonic Frontiers.

Lyckligtvis har HoYoverse meddelat att de kommer att erbjuda gratis primogems efter dess många prestationer vid Game Awards. Fortsätt läsa för att ta reda på mer om de gratis primogems och hur du får dem.

Genshin Impact kommer att erbjuda 800 primogems och mycket mer gratis

Det går inte att förneka det faktum att Genshin Impact är ett av de största och mest populära spelen i samhället. Dessutom har den också ett prestigefyllt rykte vid Game Awards. För de som inte är riktigt bekanta med gacha-spelet har Genshin vunnit minst ett pris vid varje Game Awards-evenemang sedan 2020.

Kära resenärer,

Tack vare ditt stöd har Genshin Impact vunnit priset “Players’ Voice” och nominerats till kategorierna “Best Mobile Game” och “Best Ongoing” vid The Game Awards 2022. Tack för att du följde med oss ​​genom denna resa!#GenshinImpact

— Genshin Impact (@GenshinImpact) 9 december 2022

Tyvärr blev fansen besvikna eftersom deras favoritspel inte kunde vinna priset “Bästa mobilspel” för tredje framträdandet i rad. Däremot kunde HoYoverse vinna Player’s Voice-priset och slog Elden Ring och Sonic Frontiers. Det är faktiskt en monumental prestation för vilket videospel som helst att konkurrera med andra titlar även efter två år efter lanseringen.

Därför fortsatte utvecklarna Twitter att tacka användare för deras konstanta stöd och kärlek genom åren. Utöver det har HoYoverses hjärtbalsam-åtgärd som involverar gratis primogems upphetsat flera användare. I en nyligen tweet, tillkännagav utvecklare för att fira att de vann Player’s Voice Award, att de kommer att erbjuda gratis 800 primogems.

Från 10 december till 13 december kommer spelare att få gratis 200 primogems varje dag. Nyheterna om gratis primogems har verkligen gett ett leende på alla fans. För att inte nämna, Wanderer, en ny femstjärnig Anemo-karaktär, gick nyligen med i Genshin-universumet och har blivit en fans favoritkaraktär inom några dagar efter release.

Därför är Wanderers fans mest exalterade efter att ha hört så spännande nyheter från utvecklare. Faktum är att 800 extra primogems kommer definitivt att vara till nytta för alla användare som vill ha Wanderer i sin samling. Utöver det har HoYoverse också meddelat att två kommande karaktärer släpps för 3.4-uppdateringen.

◆ Alhaitham
◆ Förmanande instruktioner
◆ Sumeru Akademiya Scribe
◆ Anbudsgivning
◆ Den flygande gamen#GenshinImpact #Alhaitham pic.twitter.com/dph0mWAHYS

— Genshin Impact (@GenshinImpact) 9 december 2022

Uppdateringen 3.4 kommer att innehålla en femstjärnig karaktär, Alhaitham, och en fyrstjärnig karaktär, Yao Yao. Båda tillhör Dendro-elementet, och Alhaitham ryktas bli den bästa huvud-DPS:n för Dendro i spelet. Är du exalterad över kommande karaktärer och gratisbelöningar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär