Friday, February 3, 2023
HemeSportsGenshin Impact avslöjar två nya spelbara karaktärer för version 3.4: Alhaitham och...

Genshin Impact avslöjar två nya spelbara karaktärer för version 3.4: Alhaitham och Yaoyao

Genshin Impact har alltid varit samtalsämnet i spelgemenskapen sedan det släpptes. Utöver det vann den flera priser redan 2020 och 2021 vid Game Awards. På grund av dess enorma popularitet förväntade fansen naturligtvis att Genshin skulle vinna “Bästa mobilspelspriset” under två år i rad.

Tyvärr vändes alla förväntningar till besvikelse när Marvel Snap tog den titeln från HoYoverse i år. Oavsett, besvikelsen bland fansen varade inte länge, eftersom utvecklare tillkännagav de kommande 3,4-karaktärerna på Twitter.

Två nya karaktärer kommer i Genshin Impact 3.4 Update

En av huvudorsakerna bakom Genshins enorma popularitet är dess karaktärer i spelet. Flera spelare investerar i nysläppta karaktärer för att få tag på dem. Dessutom har utvecklare nyligen introducerat Dendro-elementet till spelet även efter två år efter dess första release.

Faktum är att tillägget av Dendro-elementet har helt förändrat hela metan på grund av vilket flera fans alltid ser fram emot nya Dendro-karaktärer. Intressant nog har HoYoverse äntligen tillkännagett släppet av Yaoyao vid Game Awards, som ryktades vara på gång sedan början av 2022.

yaoyao pic.twitter.com/CIvvjpLGP9

— tuonto (@Tuont0) 9 december 2022

Under Game Awards blev fansen häpna över att Yaoyao plötsligt dök upp på skärmen. Klippet varar i några sekunder, med Yaoyao som rör sig innan han agerar upphetsad; men det inkluderade inte hennes spel. Därför måste spelarna ha tålamod i några veckor till innan HoYoverse officiellt släpper Yaoyao-spelet.

Precis när fansen trodde att evenemanget var över gick HoYoverse på Twitter för att tillkännage ytterligare en karaktärssläpp i 3.4-uppdateringen. Karaktären tillhör också Dendro Element; men till skillnad från Yaoyao är han inte en fyrstjärnig karaktär. Alhaitham är den kommande femstjärniga Dendro-karaktären och fansen förväntar sig enorm skada eftersom han ryktas vara Main DPS.

◆ Alhaitham
◆ Förmanande instruktioner
◆ Sumeru Akademiya Scribe
◆ Anbudsgivning
◆ Den flygande gamen#GenshinImpact #Alhaitham pic.twitter.com/dph0mWAHYS

— Genshin Impact (@GenshinImpact) 9 december 2022

Han har varit med i spelet i flera uppdateringar men kommer att kunna spelas i version 3.4. Naturligtvis överraskade tillkännagivandet av de två Dendro-karaktärerna hela Genshin-gemenskapen inom några sekunder. Dessutom slog den till och med Elden Ring (GOTY 2022) och vann Player’s Voice Award.

HoYoverse har meddelat att de kommer att erbjuda 800 gratis primogems efter dess många prestationer vid Game Awards. Är du exalterad över de kommande karaktärerna som kommer i 2.4-uppdateringen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär