Wednesday, February 21, 2024
HemNFLGeno Smith och DK Metcalfs ansträngningar faller platt när NFC-hoppfulla Seattle Seahawks...

Geno Smith och DK Metcalfs ansträngningar faller platt när NFC-hoppfulla Seattle Seahawks faller samman till Dak Prescotts Dallas Cowboys

Torsdagskvällens fotbollsmatch var ganska spännande den här gången. Så fort det verkade som om Dallas Cowboys vann, skulle Seattle Seahawks göra något som gjorde att de kunde ta poäng, och vice versa. Matcherna vann dock till slut av Cowboys med 41-35.

Amerikas favoritvideo idag

Enligt NFL-ställningen sitter Seahawks nu med 6 vinster och 6 förluster, och Cowboys har nu ett rekord på 9 vinster och 3 förluster. Eftersom Hawks var hoppfulla om ett jokertecken, kunde inte Geno Smiths och DK Metcalfs ansträngningar hjälpa dem att lägga till några chanser. Och laget föll platt på AT&T Stadium.

Ett jokertecken som glider ur Hawks händer!

Om Seattle kunde ha vunnit två av sina kommande tre matcher mot tuffa motståndare, kunde dess chanser att ta sig till slutspelet ha varit mer än 80 %. Tyvärr, sedan de förlorade en mot Cowboys, har deras chanser uppenbarligen minskat.

Cowboys QB Dak Prescott och Hawks QB Geno Smith hade en jämn match. Jerry Jones lag lyckades vinna comeback med 41-35 och förblev obesegrade på hemmaplan den här säsongen. Detta var Cowboys första vinst för året mot ett lag med vinnarrekord, medan Seahawks förlorade sin tredje match i rad.

Decennium efter att ha förlorat sin mamma hyllar Dak Prescott genom NFL:s nobla initiativ för att sprida medvetenhet

Trots ett fantastiskt spel av Metcalf med en 73-yard touchdown-fångst från QB Smith under den första kvarten, säkrade Cowboys till slut segern.

RELATED ARTICLES

Mest populär