Wednesday, February 1, 2023
HemGolf"Genetik är bara inte för": Paige Spiranac avslöjar en bisarr kommentar som...

“Genetik är bara inte för”: Paige Spiranac avslöjar en bisarr kommentar som har flödat om stjärnorna i sociala medier

Nästan alla golffans som råkar vara på sociala medier följer Paige Spiranac. Hon har förtjänat tronen att bli den största golfenheten på internet. Men trots all positivitet i hennes fans, slås Spiranac ständigt av negativa kommentarer angående hennes kropp. Hon tog nyligen upp alla sina tankar i det senaste avsnittet av sin podcast.

Spiranac är alltid öppen med sina tankar och åsikter. Hon använder sin podcast Playing A Round med Paige Renee för att ha den ofiltrerade chatten om sitt liv. I det senaste avsnittet, “Favorit” Misleading Headlines of 2022, pratade influencern om alla falska rykten som skapade rubrikerna.

Även om vissa ämnen var relaterade till andra kändisar och sportatleter, drog sig Spiranac inte tillbaka när det var hennes tur att prata om sina rubriker. Låt oss ta en titt på vad den tidigare proffsgolfaren hade att säga.

Genetik inte till min fördel, säger Paige Spiranac

Medan Spiranac pratar om de största vilseledande rubrikerna 2022, slutar Spiranac med att prata om kommentarsfältet under hennes bilder. Hon tar upp hur fansen hävdar att hon inte har den bästa rumpan. “Jag menar, alla kommenterar det”, sa 29-åringen.

Men Paige Spiranac avslöjar sedan anledningarna till att hon känner att hon inte har den bästa kroppen. Hon sa, “Jag tror att det beror på att min kropp ser lite oproportionerlig ut”. Influensern på sociala medier tillägger vidare hur vissa människor säger att hon har en figur som liknar alfabetet P.

Ändå diskuterade Spiranac sedan hur hon jobbar hårt på gymmet för att få den bästa kroppen. Men trots allt arbete gör hennes genetik henne inte rättvisa. “Jag tar livet av mig på gymmet. Men det är bara genetik”. Eftersom den tidigare proffsgolfaren tror på att ha en naturlig kropp, ropar hon ut kändisar för att ha antagit onaturliga sätt att ha en mycket tjockare kropp.

Spiranac är missnöjd med kändisarnas sätt att ha den perfekta kroppen

Enligt Spiranac har kändisar och många andra influencers utfört det brasilianska rumplyftet, som anses vara en av de farligaste kosmetiska operationerna. Det hjälper till att få den perfekta botten. Spiranac sa, “Med BBL-utseendet, vilket är en om du inte vet att det är en brasiliansk rumplyft där de suger ut fettet från andra delar av din kropp och de stoppar in det i din rumpa”.

Spiranac menar att operationen har gett människor ett felaktigt perspektiv på hur en perfekt kropp verkligen ser ut. Hon sa, “Så folk har den här idén att du ska ha den här kroppen där du har vilken liten midja som helst och denna enorma röv dessa enorma t **s”. I slutändan skyller påverkan på sociala medier återigen hennes genetik.

“Jag kan inte, jag kan inte fysiskt, och jag jobbar verkligen hårt. Men genetiken är helt enkelt inte till min fördel när det gäller att ha en stor b**ty”, sa Paige Spiranac. Även om hon känner att hon kanske inte har den bästa kroppen, beundrar många fans henne fortfarande. Dessutom kröntes hon till den sexigaste kvinnan i livet 2022 av tidningen Maxim.

Det är fantastiskt att se Spiranac tilltala sina fans om kroppspositivitet, eftersom hon själv har blivit ett offer för negativa kommentarer angående sin kropp. Däremot har hon alltid tagit tillbaka mobbarna och varit högljudd om body shamers.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär