Wednesday, December 6, 2023
HemGolf"Ge mig en paus": Sergio Garcias skarpa attack mot klasslösa lagkamrater uppmanar...

“Ge mig en paus”: Sergio Garcias skarpa attack mot klasslösa lagkamrater uppmanar till granskning från golfcommunityt

Team USA kommer inte att ha LIV Golf-spelare i sin Ryder Cup tupp 2023 eftersom de måste vara PGA Tour-medlem för att vara en del av laget. Tvärtom, de har fortfarande ett val att spela i Team Europe eftersom LIV-golfarna har beviljats ​​en tillfällig vistelse på sina avstängningar. Men vill de fortfarande spela i det välrenommerade lagevenemanget? Ryder Cup Expert och LIV-avhoppare Sergio Garcia avslöjade nyligen sin åsikt.

“Jag vet inte om jag vill vara en del av laget,” sa den enfaldige majormästaren till media. Han fruktar att de andra spelarna, som inte är en del av den Saudiarabien-stödda ligan, kommer att tycka att han är en olägenhet. “Vad bidrar jag till laget?” han frågade.

Noterbart är att DP World Tour- och PGA Tour-spelare har uttryckt sin motvilja mot spelarna som gick med i den rivaliserande ligan. Därmed, Garcia orolig att det inte skulle vara lämpligt att lägga till sig själv i gruppen full av European Tour-spelare.

Sergio Garcia tror att ingen är en vän i DP World Tour förutom Jon Rahm

Sedan början av sin karriär har Garcia varit en del av Team Europe i Ryder Cup (10 framträdanden). Trots att han delar så mycket historia med evenemanget tvekar Sergio Garcia nu att spela i det.

“Jag vill verkligen vara där för att vara jag, för att vara Sergio som spelar i Ryder Cup”, sa han. “..som älskar det och lägger en arm på allas axel för att hjälpa till.”

Men efter att spelarna började se honom i ett annat ljus för att gå med i LIV-serien, kände den spanska spelaren att han inte kunde hitta en vän där längre. “Jon är inte en av dem”, tillade han, “men det finns andra som har visat väldigt lite klass.”

Noterbart, den tidigare världen nr. 1 Jon Rahm har varit den enda europeiska spelaren som offentligt avslöjat att han vill ha Garcia i Ryder Cup-laget.

Fansens reaktion på Ryder Cup-expertens senaste uttalande

Sedan han gick med i LIV Golf har fansen av andra Tours inte uttryckt något annat än kritik mot Garcia. “Klass och Sergio i samma mening går inte bra ihop”, “Sergio pratar om klass… Ge mig en paus.” “Kanske Sergio inte är tillräckligt bra längre. Kanske är det dags för någon ny.” “Haha, lite rikt på att säga att de inte har visat klass.” De flesta av fansen visade liten eller ingen empati i sina svar på golfarens uttalande.

“Jag tror aldrig att Sergio var någon som visade klass”, skrev en annan golffan. Samtidigt hånade en av dem honom för att han sa att han inte skulle vilja vara en del av Ryder Cup-laget. Nätinnehavaren skrev: “Åh, DU får bestämma om du vill vara en del av laget? Hahaha.”

Vad tycker du om golfarens uttalande? Tror du att någon av LIV Golf-spelarna kommer att få en chans att spela i den kommande Ryder Cup som Team Europe-spelare?

RELATED ARTICLES

Mest populär