Wednesday, February 1, 2023
HemNFL"Ge det till Bruce Arians": Cowboylegenden Troy Aikman reagerar på Tom Bradys...

“Ge det till Bruce Arians”: Cowboylegenden Troy Aikman reagerar på Tom Bradys häpnadsväckande vinst mot Saints

Tom Brady visade återigen sina kopplingsgener på Monday Night Football, när Bucs ryckte segern direkt ur Saints händer i de sista sekunderna. Många experter och fans berömde den 7-faldiga Super Bowl-mästaren för hans uppvisning. Nyligen tog den tidigare Cowboys-legenden Troy Aikman till sociala medier och sa några vackra ord för Tom och hans framträdande.

Noterbart var att Aikman ringde spelet live från sändningsbåset. Tillsammans med att berömma Brady, pratade han också om att skicka honom en speciell gåva, som han med största sannolikhet kommer att ge till sina lagkamrater eller sin tidigare huvudtränare Bruce Arians, enligt Aikman.

Bruce Aikmans speciella budskap och gåva till Tom Brady efter hans fantastiska prestation mot Saints

Tidigare gick den trefaldige Super Bowl-mästaren, Aikman, till Instagram och delade en video där han tillkännagav spelaren i spelet, vilket verkligen var Brady. Dessutom kallade han Brady för ‘GET’ också.

“Om du tittade på Monday Night med några av er kanske du har börjat och stämt av lite för tidigt. Men det blev riktigt bra med 8 minuter kvar av matchen och det var då geten, Tom Brady var under med 2 poäng och han tog tillbaka dem med 4 sekunder kvar av matchen”, sa Aikman.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av troy (@troyaikman)

Sedan avslöjade Aikman att Brady skulle få ett fodral av sin nylanserade Eight Beer för att ha blivit utsedd till spelets Monday Night-spelare. Han tror dock att Brady förmodligen inte kommer att röra ölen på grund av sin strikta diet; så han föreslog en annan sak.

“Tom, du kan ge den till en lagkamrat, ge den till Bruce Arians. Jag vet, han kommer att dricka det… det var fantastiskt att vara i sändningsbåset och kalla det spelet. Det har varit ett nöje att se dig under alla dessa år. Och lycka till resten av året och njut av åtminstone förpackningen av Eight Beer och ge den till Bruce eller någon som kommer att ha den, sa Aikman vidare.

Bradys match mot Saints i siffror

Det såg ut som över för Brady and the Bucs fram till de sista 8 minuterna av matchen. Noterbart var att Brady inte hade några touchdowns i spelet; men han hade en avlyssning. Han vände på det i fjärde kvartalet.

Tom Brady är 45 år gammal. Fortfarande GETEN. pic.twitter.com/BvrM4AoMeL

— Barstool Sports (@barstoolsports) 6 december 2022

Med 3 minuter kvar av matchen gjorde Brady sin magi och kastade en sublim touchdown-passning till TE Cade Otton. Sedan gick matchen in i de sista sekunderna och Brady kastade ytterligare en touchdown-passning till RB Rachaad White med 3 sekunder kvar av matchen. Totalt sett kastade Brady 281 yards i den matchen med 2 touchdown-passningar. Han slutförde också 36 av 54 passningar med 1 interception.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär