Monday, December 4, 2023
HemUfc"Ge dem" "F*** You"-svaret" - Dana Whites maktdrag för Donald Trump lämnar...

“Ge dem” “F*** You”-svaret” – Dana Whites maktdrag för Donald Trump lämnar UFC Star Awestruck

Dricus du Plessis har äntligen fått sin titel för mellanviktsremmen. Han kommer att ta sig an regerande mästare Sean Strickland i huvudevenemanget av UFC 297. Under tiden snubblade du Plessis över ett videoklipp på sociala medier av Dana White försvara Donald Trumpvilket lämnade honom i vördnad för UFC:s vd.

Dana White och Donald Trump har en fantastisk relation med varandra. Den tidigare amerikanska presidenten har hjälpt UFC:s vd flera gånger när hans befordran gick igenom en svår patch. Som sådan drar White sig inte för att komma till stöd för Trump. Dessutom har en av hans senaste avslöjanden fått Dricus du Plessis respekt.

Dricus du Plessis berömde Dana White för hans stöd till Donald Trump

Dana White gjorde nyligen ett framträdande på komiker Theo Vons ‘This Past Weekend’ podcast. Där nämnde UFC:s vd en ovanlig sak som hände honom när han la upp en video på Donald Trump. Han delade det från ett av sina personliga sociala mediekonton. En av UFC:s sponsorer verkade dock inte gilla det och bad snabbt White att göra sig av med det.

“Jag lade upp en video för Trump på mina personliga sociala medier och en av våra stora sponsorer uppmanar att ta bort det”, sa Dana White. Det släppte dock 54-åringen inte lätt.

White är övertygad om att alla ska säga sitt när det gäller att stödja den person de gynnar mest. “Vet du vad jag sa? “F*** själv.” Du röstar på den du vill rösta på och jag röstar på den jag vill rösta på. Det är så det här fungerar”, sa UFC-chefen honcho vidare.

Dana White uppgav också att sådana incidenter fortsätter att hända regelbundet. Men det enda sättet han tror att det kan försvinna är när människor börjar stå upp för det de tror på och inte ge efter för trycket från andras intressen. White tillade, “Det kommer att fortsätta hända om inte fler människor står upp för sig själva och ger dem “f*** you”-svaret.”

När Dricus du Plessis stötte på det här videoklippet var han vördnadsfull för Dana White. Han delade en story på Instagram och berömde UFC:s vd för att han stod upp för Donald Trump. “Detta är fantastisk respekt (Dana White) (Donald Trump),” sa “Stillknocks”. Dessutom kom dessa lovord från den sydafrikanska fightern efter att Dana White höll sitt löfte. Låt oss ta en titt på den fronten.

Du Plessis slog Khamzat Chimaev för möjligheten att skjuta mellanviktstiteln

Dagar innan Khamzat Chimaevs kamp mot Kamaru Usman, det fanns spekulationer om resultatet av kampen. Det sades att vinnaren av co-main event av UFC 294 skulle fortsätta att utmana Sean Strickland att slåss om mellanviktstiteln. När Chimaev vann kampen kändes det som om det var han som hade titeln i sitt grepp. Så var dock inte fallet.

För inte så länge sedan gjorde Dana White några stora tillkännagivanden för de tre första pay-per-views 2024. Han meddelade att Sean Strickland kommer att ta sig an Dricus du Plessis för titeln. “Stillknocks” var den första utmanaren till mellanviktstiteln och han var tänkt att slåss Israel Adesanya. Men han drabbades av en skada som höll honom ur spel ett tag. Som sådan kom UFC:s VD ihåg det och återgick till de gamla planerna för 185lbs-remmen.

Dricus du Plessis har alltid varit en fantastisk fighter, och det har han visat i alla sina UFC-kamper. Men efter hans senaste näsoperation och knockout av Robert Whittaker har han blivit ett ännu större hot. Det återstår att se hur han klarar sig i sin första titelkamp någonsin och om han kan ta sig förbi Sean Strickland för att bli den första sydafrikanska UFC-mästaren i mellanvikt.

RELATED ARTICLES

Mest populär