Monday, February 26, 2024
HemOlympicsGår med i Sydney McLaughlin, senaste LSU Track Star Signs NIL Deal...

Går med i Sydney McLaughlin, senaste LSU Track Star Signs NIL Deal With New Balance

NIL (Name, Image, Likeness) har accentuerat portföljerna för idrottare, vilket gör dem mer igenkännliga och affärskunniga. Från sådana som Livvy Dunne till Sydney McLaughlin som skaffar märkesrekommendationer av högsta klass, verkar det vara så att en annan friidrottshoppare följer efter. Färskt av sin hisnande seger vid 2023 Nеw Balance Nationals Outdoor, där hon tog flickornas 100 m-titel på häpnadsväckande 11.42s, slår denna undervärld inte bara rekord – hon kommer snart.

Det räcker med att säga att hon nu har gjort det stort med sitt stora affärsmannaskap och hennes NIL-stjärneffekt som stöder hennes framtidsutsikter. Hon är en kraft att räkna med på den nationella scenen och bestämde sig för att reta fansen genom att diversifiera sin portfölj utanför friidrottsområdet. Skodvärlden New Balance har ytterligare en anledning att få sina bröst att svälla av stolthet nu.

Det är en balansgång för Campbell mellan New Balance-avtalet och hennes kall

När Sydney McLaughlin gjorde ett inhopp på New Balance 2018, hittade Campbell sin fot med varumärket helt nyligen. Innehavare av sex PIAA-titlar utomhus och den prestigefyllda 2021-22 Pennsylvania Gatoradе Årets spelare, Campbells hastighetsspel är på cerebralt sätt. Nyheten har släppts av CitiusMags officiella X-sida med texten, “Spring Grove Area High School (PA) senior Laila Campbell har skrivit på ett NIL-avtal med @ny balans”

Spring Grove Area High School (PA) senior Laila Campbell har skrivit på ett NIL-avtal med @newbalance.

Campbell är en av de bästa sprinterna i sin klass och vann 2023 års New Balance Nationals Outdoor flicktitel 100 m på ett personbästa på 11,42s. Hon slutade också trea i… pic.twitter.com/ffnSnRv5WH

— CITIUS MAG (@CitiusMag) 18 januari 2024

Hon uttrycker tacksamhet för det pågående stödet, säger hon, “Jag är verkligen tacksam och välsignad över att alla stöttar mig.” Hennes resa började vid åtta års ålder, och nu, samtidigt som hon officiellt undertecknade sin avsiktsförklaring, förbinder sig Campbell officiellt till LSU, ett bankraftverk. Att välja LSU var inte ett impulsivt beslut för henne; hon byggde upp en stark relation med tränarstaben och betonade vikten av substans framför glamour. “Det var ett tufft beslut att fatta, men när det väl var fattat, tänkte jag inte ändra mig,” hon delade.

Men det är inte allt – New Balance, känd för sina kräsna val inom sponsring av idrottare, skriver historia genom att signera sin första kvinnliga basketspelare, Stanford-framstående Camеron Brink. Med ett strategiskt och kvalitetsfokuserat tillvägagångssätt har New Balances lista redan stjärnor som Kawhi Leonard, Jamal Murray, Zach LaVinе och Dejounte Murray. Med åskande spurter framåt har Campbells resa bara börjat.

Vägen framåt för Campbell

Laila Campbell har några stora skor att fylla, när hon nyligen skrev på LSU på grund av deras exceptionellt robusta friidrottsprogram. ”Jag fick en bra relation med mina tränare på LSU – menade Campbell.

“Jag vill slå statliga rekord. Jag vill köra något som 22, eller något under 23 i de 200 i delstater.” Förutom att vara varmt och ceremoniellt omfamnade till Bayou-familjen, hoppas vi att träningen som ingjutits där kan berika 16X T&F All-American för att hysa olympiska drömmar.

Inlägget Joining Sydney McLaughlin, Latest LSU Track Star Signs NIL Deal With New Balance dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär